Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χρειαζόμουν ένα καλό ματς, να συνεχίσω έτσι»

«Χρειαζόμουν ένα καλό ματς, να συνεχίσω έτσι»
Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 - 23:15

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιώργος Μασούρας στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, σημειώνοντας δύο γκολ στη νίκη του Ολυμπιακού με 5-0.

Ο μεσοεπιθετικός του Θρύλου μίλησε για τη συγκεκριμένη του εμφάνιση και τόνισε ότι χρειαζόταν ένα τέτοιο καλό ματς, ώστε να κάνει restart, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Επίσης, αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Γκιλιέρμε, στη σχέση του με τον Πέδρο Μαρτίνς αλλά και στη συνέχεια της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Σχετικά με τις δηλώσεις πως η φουρνιά των παιδιών που έπαιζε στον Πανιώνιο θα αφήσει ιστορία.

«Οι δυσκολίες ενώνουν τους ανθρώπους. Όλοι από εκείνη τη φουρνιά έχουν κατορθώσει πολλά και όταν τους βλέπω θυμάμαι ωραίες στιγμές».

Αν ήταν το τέλειο παιχνίδι για αυτόν.

«Πάντα υπάρχουν σημεία που μπορείς να βελτιωθείς. Ήταν καλό παιχνιδί. Είχα σκαμπανεβάσματα ήθελα ένα ματς να κάνω ριστάρτ το έκανα και πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω και να πετυχαίνω τους στόχους μου αλλά και τους στόχους της ομάδας».

Στο ματς με τον ΠΑΟΚ είχες γίνει αλλαγή σε ταρακούνησε αυτό;

«Όχι ταρακούνημα δεν θα το έλεγα. . Δεν θέλεις να συμβαίνουν σε σένα τέτοιες στιγμές. Όταν παίζεις στον Ολυμπιακό θα υπάρχουν τέτοιες στιγμές. Σημαντικό να σηκώνεις κεφάλι. Δεν έχει να κάνει με την απόδοσή μου αλλά με την τακτική και αυτό που ήθελε το ματς αυτό που είπε ο προπονητής μου».

Ικανοποιημένος ο Μαρτίνς σήμερα;

«Τύχη ικανότητα; Στα τελευταία δυο ματς δείχνουμε ποιος είναι το αφεντικό και μας βοηθά να βγάζουμε την ποιότητά μας. Απέναντι στον Ολυμπιακό όλες οι άμυνες είναι πιο κλειστές».

Πως σε βοήθησε ο Πέδρο Μαρτίνς;

«Έχουμε την τύχη να έχουμε προπονητή να έχει επικοινωνία με τους ποδοσφαιριστές. Δεν καταδικάζει τους ποδοσφαιριστές σε οποιοδήποτε λάθος. Αυτό βοηθά τον ποδοσφαιριστή να σηκώσει κεφάλι και να δουλέψει. Εγώ έτσι το εξέλαβα μετά το παιχνίδι. Γενικά η ατμόσφαιρα στην ομάδα βοηθά τον κάθε παίκτη αλλά και εμένα».

Σχετικά με το χειροκρότημα των φίλων του Ολυμπιακού στον Μαρτίνς.

«Όλοι κρινόμαστε στον Ολυμπιακό. Σίγουρα ο προπονητής δέχεται μεγάλη πίεση. Είναι ένας άνθρωπος που σκέφτεται πολύ να προστατέψει τους ποδοσφαιριστές πρώτα και μετά τον εαυτό του και αυτό του στοιχίζει στα αρνητικά αποτελέσματα».

Σχετικά με τον τραυματισμό του Γκιλιέρμε:

«Όλοι γνωρίζουμε την χρησιμότητά του Γκιγιέρμε. Ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό. Είναι μια φάση στην οποία θα μπορούσε να μην πάει με αντιαθλητικό τρόπο ο παίκτης του Αστέρα. Να επιστρέψει γρήγορα».

Και χωρίς Γκιλιέρμε πατήσατε γκάζι.

«Είναι σημαντικό ότι κρατάμε την απόδοσή μας σε υψηλό επίπεδο θέλουμε να καθαρίζουμε τα παιχνίδια από το πρώτο ημίχρονο».

Διαβάστε επίσης