Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πεντάρα, όπως έπρεπε και για τον Γκιλιέρμε, και τώρα Νιόν!

Πεντάρα, όπως έπρεπε και για τον Γκιλιέρμε, και τώρα Νιόν!
Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 - 00:28

Ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια την φετινή σεζόν έκανε ο Ολυμπιακός στην έδρα του Αστέρα στην Τρίπολη.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 5-0 των Αρκάδων και έτσι διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας μετά και την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου της Super League 1. Οι Πειραιώτες λίγες ημέρες μετά τη μεγάλη νίκη-πρόκριση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, έδειξαν σε ένα ακόμα ματς εξαιρετικά στοιχεία, σκοράροντας μάλιστα δύο γκολ μέσα στα πρώτα δέκα λεπτά, «καθαρίζοντας» από νωρίς την υπόθεση νίκη.

Σε ένα παιχνίδι, στο οποίο ο Ολυμπιακός είχε να νικήσει και τα... τσεκούρια του Αστέρα Τρίπολης. Με τους Αρκάδες να αναγκάζουν τον Θρύλο σε δύο αναγκαστικές αλλαγές των Γκιλιέρμε και Ποντένσε. Με τον Βραζιλιάνο μέσο του Ολυμπιακού να φαίνεται να γλιτώνει τα χειρότερα, μετά το «δολοφονικό» μαρκάρισμα» του Πασαλίδη, κάτι το οποίο μένει να φανεί βέβαια και από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί.

Ωστόσο, ο Θρύλος έδειξε ότι δεν παίρνει χαμπάρι, σκοράροντας 5 γκολ, όπως έπρεπε, απαντώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο... ξύλο των παικτών του Αστέρα.

Πλέον, λοιπόν η προσοχή των Πειραιωτών στρέφεται στην κλήρωση της Νιόν τη Δευτέρα (16/12, 14:00). Εκεί όπου ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει να αγωνίζεται στην Ευρώπη και να μαζεύει βαθμούς για τη χώρα στην κατάταξη της UEFA.

Ο Θρύλος, λοιπόν, θα μάθει τον αντίπαλό της στη φάση των «32» του Europa League, έχοντας μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες για μία λαμπρή πορεία στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Ο Ολυμπιακός μπορεί να συνεχίσει να ονειρεύεται και στην Ευρώπη και έπειτα θα ξεκινήσει τη σκληρή δουλειά για ΑΕΛ, προκειμένου να πάρει μία ακόμη νίκη και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται στους ανίσχυρους και θα κληθούν να αντιμετωπίσουν και να αποκλείσουν μία ομάδα από τις ισχυρές των «32».

Αναλυτικά τα δύο γκρουπ στην κλήρωση της Νιόν:

ΙΣΧΥΡΟΙ

Άγιαξ

Σάλτσμπουργκ

Ίντερ

Μπενφίκα

Σεβίλλη

Σέλτικ

Εσπανιόλ

Μάλμε

Βασιλεία

Λίντσερ

Άρσεναλ

Πόρτο

Γάνδη

Μπασακσεχίρ

Μπράγκα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΑΠΟΕΛ

Κοπεγχάγη

Χετάφε

Σπόρτινγκ

Κλουζ

Άιντραχτ

Ρέιντζερς

Λουντογκόρετς

Βόλφσμπουργκ

Ρόμα

Γουλβς

Άλκμααρ

Μπάγερ Λεβερκούζεν

Σαχτάρ

Διαβάστε επίσης

Ένα μήνα εκτός ο Γκιλιέρμε...

Ένα μήνα εκτός ο Γκιλιέρμε...

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για τον επόμενο μήνα…