Ντουντούκα
Εποχή Κορδόν στο Θρύλο, έρχονται και τα πιο ωραία...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ένα φαινόμενο που… αναπτύσσεται

Ένα φαινόμενο που… αναπτύσσεται
Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 - 10:21

Το μαρκάρισμα του Πασαλίδη, στον Γκιλιέρμε έκλεψε, δυστυχώς για όλους, την «παράσταση» χθες, στην Τρίπολη. Ο αμυντικός του Αστέρα έκανε πολύ άσχημη, αντιαθλητική ενέργεια, στον Γκιλιέρμε, ρίχνοντάς τον στο έδαφος και χτυπώντας τον στην κνήμη, με τρόπο βάναυσο…

Ανάγκασε, έτσι, όλους τους προβολείς, να στραφούν επάνω του και να φύγουν μακριά, από την τρομερή εμφάνιση, την οποία είχε στο ματς, ο Θρύλος. Παρόλα αυτά, η ομάδα δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να παίζει και για τον Γκιλιέρμε, αποκαθιστώντας την τάξη και φέρνοντας το σκορ σε διαστάσεις θριάμβου, μέσα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά, κατά την οποία παίκτης του Ολυμπιακού, πέφτουν θύμα σκληρού μαρκαρίσματος, μέσα στο γήπεδο. Συχνά-πυκνά, οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού καταφεύγουν σε σκληρό παιχνίδι, ως τη μόνη μέθοδο, την οποία έχουν, για να σταματήσουν τους «ερυθρόλευκους».

Το φαινόμενο, ολοένα και πιο συχνά, μας απασχολεί πλέον και το γεγονός ότι ο Παπαπέτρου δεν… αντιλήφθηκε τον βαθμό επικινδυνότητας του τάκλιν, ώστε να αποβάλει, με τη μία, τον Πασαλίδη, αποτελεί ένα ακόμη δείγμα του τρόπου, με τον οποίο αντιμετωπίζεται ο Ολυμπιακός, στα χρόνια της… δήθεν «εξυγίανσης».

Διαβάστε επίσης

Ο Θρύλος Ευρώπη, οι άλλοι…

Ο Θρύλος Ευρώπη, οι άλλοι…

Κλήρωση Europa League έχει σήμερα ο Ολυμπιακός της Ευρώπης (14:00 Νιόν), λίγη ώρα αφότου μάθει τον αντίπαλό του στο Κύπελλο Ελλάδας (13:00).

Ένα μήνα εκτός ο Γκιλιέρμε...

Ένα μήνα εκτός ο Γκιλιέρμε...

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για τον επόμενο μήνα…