Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στατιστική κυριαρχία!

Στατιστική κυριαρχία!
Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 - 12:15

Τρομερή εικόνα είχε ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη. Μία ομάδα δουλεμένη, με πλάνο, τρομερή ανάπτυξη, η οποία έβγαλε ποιότητα στο παιχνίδι της και έβαλε τον αντίπαλο στα… δίχτυα! Ο Αστέρας δεν είχε καμία ελπίδα στο ματς και τα πέντε γκολ, τα οποία έβαλε ο Ολυμπιακός… μοιάζουν λίγα! Η στατιστική εικόνα του Ολυμπιακού ήταν καταπληκτική και τα δύο βασικά στοιχεία ήταν οι τελικές και δη εκείνες προς την εστία, αλλά και η κατοχή της μπάλας!

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, είχε 60% έναντι 40% κατοχή, δίνοντας τον τόνο στο παιχνίδι και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για γκολ… όποτε εκείνος ήθελε. Περιόρισε τον Αστέρα Τρίπολης σε ρόλο κομπάρσου στο ματς και σε αυτόν συνέτειναν και τα δύο γρήγορα γκολ, τα οποία ήρθαν πριν το δεκάλεπτο!

Σε ό,τι αφορά τις τελικές προσπάθειες, ο αριθμός (18) είναι σημαντικός, όμως ακόμη πιο σημαντικός είναι εκείνος με τις τελικές προς το τέρμα! Μέτρησε 12, λοιπόν ο Ολυμπιακός και από αυτές οι 5 έγιναν γκολ! Τρομερά στατιστικά, από την ομάδα του Πειραιά, η οποία έκανε… ό,τι ήθελε τον Αστέρα Τρίπολης, παίζοντας υπέροχο ποδόσφαιρο, επιθετικής κυριαρχίας!

Διαβάστε επίσης