Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έχει αποδείξει ότι μπορεί να την κοιτάξει στα μάτια»

«Έχει αποδείξει ότι μπορεί να την κοιτάξει στα μάτια»
Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 - 15:41

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει και νικήσει αρκετές φορές την Άρσεναλ, στο παρελθόν, στάθηκε ο Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Κώστας Βερνίκος, μετά την κλήρωση των «32» του Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

«Είναι ένα ζευγάρι επιπέδου Champions League ανάμεσα σε δύο ομάδες που γνωρίζονται πάρα πολύ καλά. Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πως μπορεί να κοιτάξει στα ίσα αυτό το μεγαθήριο. Ο προπονητής γνωρίζει καλά τι πρέπει να κάνει και να πει στους παίκτες. Ο Ολυμπιακός θα παίξει για το καλύτερο, τόσο για την ομάδα του, όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί δυστυχώς είναι η μόνη εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Ευρώπη για τον Φεβρουάριο και ελπίζουμε για πολύ περισσότερο.

Έχουμε νικήσει και στον Πειραιά και στο Λονδίνο. Είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθούμε σε νοκ άουτ. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι ευχαριστημένος που βρίσκεται στις τοπ ομάδες της Ευρώπης τον Φεβρουάριο και θα κάνει ό,τι καλύτερο για να συνεχίσει να είναι και μετά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Κριστιάν Καρεμπέ είναι πολύ πιο αρμόδιοι για να μιλήσουν για αυτό (σ.σ. την χρονική συγκυρία των αγώνων) από εμένα. Ο Ολυμπιακός θα κάνει ό,τι μπορεί για να προσφέρει χαρά στον κόσμο του».

Διαβάστε επίσης