Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με... μπακαλόχαρτο η ΕΠΟ και η ΚΕΔ «ενημέρωσαν» τους διαιτητές (photos)

Με... μπακαλόχαρτο η ΕΠΟ και η ΚΕΔ «ενημέρωσαν» τους διαιτητές (photos)
Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 - 16:27

ΕΠΟ και ΚΕΔ καίνε... κάρβουνο. Για να δημιουργήσουν εντυπώσεις ξεπερνούν ακόμη και την κοινή λογική, όμως ουσιαστικά δείχνουν ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ ενημέρωσαν τους διαιτητές με... μπακαλόχαρτο για τις συναντήσεις στη Νιόν της Ελβετίας. Πιο συγκεκριμένα στο μέιλ που τους έστειλαν γράφουν τα εξής:

Προς

Αξιωματούχους Διαιτησίας 1ης Κατηγορίας

Σας διαβιβάζω συνημμένα την επίσημη δήλωση της UEFA μετά τις συναντήσεις που πραγματοπιήθηκαν στη Nυόν, τόσο με τη Διοίκηση της ΕΠΟ όσο και με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας προς ενημέρωσή σας».

Όμως, στο συνημμένο έγγραφο, όπως μπορεί να δείτε παρακάτω δεν υπάρχουν λογότυπα, σφραγίδες και υπογραφές! Ένα κανονικό... μπακαλόχαρτο. Χώρια που η... ενημέρωση είναι ίδια, με ελάχιστες αλλαγές λέξεων με το Δελτίο Τύπου της Παρασκευής (13/12)...

Αυτό είχε τον τίτλο «Δελτίο Τύπου FIFA/UEFA», ενώ το έγγραφο της ΕΠΟ έχει τον τίτλο «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ UEFA» και το έγγραφο έχει αποθηκευτεί με τον τίτλο «Statement FIFA - UEFA».

Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ καίνε κάρβουνο για τον εξής λόγο: Η... ενημέρωση στους διαιτητές εστάλη σήμερα, ενώ είναι γνωστή από την Παρασκευή...

Διαβάστε επίσης