Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τεράστια πρόκληση κόντρα στα 675 εκατομμύρια της Άρσεναλ!

Τεράστια πρόκληση κόντρα στα 675 εκατομμύρια της Άρσεναλ!
Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 - 20:35

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στη φάση των «32» του Europa League την Άρσεναλ, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν μπροστά τους μία τεράστια πρόκληση.

Οι «κανονιέρηδες» ναι μεν δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ωστόσο, διαθέτουν εξαιρετικούς παίκτες, ικανούς να δημιουργήσουν προβλήματα σε κάθε άμυνα.

Μόνο αν δει κανείς την τριάδα που έχει η Άρσεναλ στην επίθεση αρκεί… Οι Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ και Πέπε στοιχίζουν μαζί 205 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με την γνωστή ιστοσελίδα transfermarkt.com.

Μάλιστα, συνολικά οι «κανονιέρηδες» αξίζουν 677,75 εκατομμύρια ευρώ, έχοντας το 2ο υψηλότερο μπάτζετ, μετά από αυτό της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ (περίπου 745 εκατομμύρια ευρώ), από τους 16 υποψήφιους αντιπάλους που είχαν οι Πειραιώτες.

Καταλαβαίνει, λοιπόν, εύκολα κανείς το πόσο δύσκολο είναι το έργο των «ερυθρόλευκων». Οι οποίοι, ωστόσο, έχουν αποδείξει πάρα πολλές φορές ότι βρίσκουν τον τρόπο στα δύσκολα να τα καταφέρνουν. Κάτι το οποίο είναι αποφασισμένοι να πράξουν για μία ακόμη φορά, προσθέτοντας μία ακόμη χρυσή σελίδα στην ένδοξη ιστορία τους.

Διαβάστε επίσης