Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ζοάο Καρβάλιο και πάλι στην επικαιρότητα

Ο Ζοάο Καρβάλιο και πάλι στην επικαιρότητα
Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 - 09:46

Η απουσία του Γκιλιέρμε, από την ενεργό δράση, ωθεί τους ανθρώπους της Διοίκησης του Ολυμπιακού, αλλά και τον ίδιο τον Πέδρο Μαρτίνς να σκεφτούν πιο έντονα, το ενδεχόμενο ενίσχυσης του ρόστερ και με ποδοσφαιριστή στον άξονα. Ο Θρύλος θα δώσει, αναγκαστικά, 10 αγώνες, δίχως τον… ελβετικό σουγιά του, Γκιλιέρμε, ο οποίος έχει αναδειχθεί σε υπερπολύτιμη μονάδα. Το γεγονός αυτό φέρνει ξανά στο προσκήνιο την υπόθεση του Ζοάο Καρβάλιο, του Πορτογάλου μέσου της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Οι Πειραιώτες, λοιπόν, φέρονται να τσεκάρουν, ξανά, το ενδεχόμενο να φέρουν στο Λιμάνι τον νεαρό. Ο Λαμουσί δεν τον έχει στις πρώτες επιλογές του, στη Νότιγχαμ, όμως τον υπολογίζει σε μία πιο γενική βάση και έτσι η έλευσή του στον Πειραιά, μόνο εύκολη δεν θα είναι. «Ο Ζοάο είναι πολύ επαγγελματίας. Έχει ποιότητα και μπορεί να μας βοηθήσει. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του και ξέρω τι να περιμένω απ’ αυτόν», είπε χαρακτηριστικά ο Λαμουσί, για το θέμα.

Πάντως, ο Ολυμπιακός δεν «παίζει» μόνος του για την απόκτηση του 22χρονου, ταλαντούχου μέσου. Πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν ότι στο «κόλπο» θέλει να μπει και η Τραμπζονσπόρ, η οποία έχει «μάτια» πάνω στον Καραβάλιο. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το προσεχές διάστημα, πάντως, με τον Ολυμπιακό να σκέφτεται την ενίσχυση του ρόστερ του, στη μεσαία γραμμή, παράλληλα με τη μεγαλύτερη ενεργοποίηση του Μπρούνο. Ανοικτό παραμένει το θέμα του Μπενζιά.

Διαβάστε επίσης