Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έλεγχο ντόπινγκ σε παίκτες του Βόλου»

«Έλεγχο ντόπινγκ σε παίκτες του Βόλου»
Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 - 13:47
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Επιστολή στο ΕΣΚΑΝ έστειλε ο Ολυμπιακός και ζητεί εκτεταμένο έλεγχο ντόπινγκ σε τουλάχιστον οχτώ ποδοσφαιριστές του Βόλου που πρόκειται να αγωνιστούν στο παιχνίδι της Κυριακής με τους «ερυθρόλευκους». Ζητείται ισονομία και παρόμοια ευαισθησία από το ΕΣΚΑΝ, όπως έπραξε και σε ανάλογο αίτημα του ΠΑΟΚ, διεξάγοντας έλεγχο ντόπινγκ και σε παίκτες του Ολυμπιακού, όπως και σε παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η επιστολή του Ολυμπιακού στο ΕΣΚΑΝ:

«Την προσεχή Κυριακή, 22.12.2019, (ώρα 17:15), διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου και στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Superleague 1 ο αγώνας μεταξύ της ομάδας μας και της γηπεδούχου Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.

Ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που σας χορηγεί ο νόμος, σας καλούμε όπως πριν την διεξαγωγή της αναμέτρησης διενεργήσετε εκτεταμένο έλεγχο doping σε τουλάχιστον οχτώ (8) ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου που πρόκειται να αγωνιστούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Σας γνωστοποιούμε ότι εφόσον υφίσταται οικονομική αδυναμία από πλευράς σας για την διενέργεια των συγκεκριμένων ελέγχων προτιθέμεθα να αναλάβουμε το κόστος της διεξαγωγής αυτών .

Τέλος, και σε περίπτωση άρνησής σας, επιφυλασσόμαστε για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός μας».

Διαβάστε επίσης

Επιλέξτε από την… πεντάρα! (video)

Επιλέξτε από την… πεντάρα! (video)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός κάνει παιχνίδι, μέσω Social Media και σας καλεί να επιλέξετε ποιο γκολ σας άρεσε πιο πολύ, από τα πέντε που έβαλε ο Θρύλος στον Αστέρα.