Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ολυμπιακός και Stoiximan μαζί για άλλα 3 χρόνια!

Ολυμπιακός και Stoiximan μαζί για άλλα 3 χρόνια!
Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 - 16:16

Για περισσότερα από 4 χρόνια είναι μαζί ήδη, ο Ολυμπιακός και η Stoiximan! Η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, έχει την κορυφαία στοιχηματική εταιρεία, ως τον μέγα χορηγό της και οι δύο πλευρές συνεχίζουν μαζί, δυναμικά! Με τη σημερινή συνέντευξη Τύπου, η οποία έλαβε χώρα στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός και η Stoiximan επισημοποίησαν την επέκταση της συνεργασίας τους, για άλλα τρία χρόνια! Οι δύο πλευρές, συνεχίζουν, λοιπόν, μέχρι το 2022, μαζί, στοχεύοντας σε νέες κορυφές, για το παρόν και το μέλλον!

Παρόντες, στο panel ήταν ο Κριστιάν Καρεμπέ, αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, ο Κώστας Φορτούνης, ο Βασίλης Τοροσίδης, από πλευράς ποδοσφαιρικού τμήματος του Θρύλου, ο κ. Γιάννης Σπανουδάκης, από τη Stoiximan, ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, κ. Νίκος Γαβαλάς, αλλά και η κα. Τσαλή, η οποία έκανε τη μετάφραση όσων είπε ο κ. Καρεμπέ.

«Σας ευχαριστώ που είστε εδώ. Είμαστε χαρούμενοι για τη συνεργασία. Υπάρχει εμπιστοσύνη. Υπάρχει συνεργασία. Είμαστε μία σπουδαία οικογένεια. Σαν οικογένεια έχουμε κοινές αξίες. Επισκεφθήκαμε την ΦΛΟΓΑ για να προσφέρουμε τη βοήθειά μας. Εκ μέρους του κ. Μαρινάκη θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε. Μαζί προσπάθουμε να δράσουμε για την κοινωνική ευθύνη. Ονειρευόμαστε μαζί για περισσότερα χρόνια συνεργασίας», τόνισε ο Κριστιάν Καρεμπέ, στην εισαγωγή του.

Ο κ. Σπανουδάκης, από την πλευρά του, σημείωσε: «Ξεκινήσαμε το 2015. Η συνεργασία μας έγινε πιο ισχυρή. Μοιραζόμαστε τα ίδια ιδανικά για τον αθλητισμό και την κοινωνία. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρόκριση που άρχισε ν' αγωνίζεται από τον Ιούλιο. Με μεγάλη προσπάθεια πετύχαμε να είμαστε στην κορυφή.

Το πετύχαμε μαζί με τον Ολυμπιακό. Διακρινόμαστε και στο εξωτερικό, όπως και ο Ολυμπιακός. Βρισκόμαστε σε διάφορες χώρες. Αυτό δείχνει ότι η σχέση μας έχει δυναμική και εμπνεόμαστε από τις επιτυχίες του Ολυμπιακού. Μέσα σε όλο αυτό το πλαίσιο θα είναι πιο ισχυρά τα επόμενα τρία χρόνια. Θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε ο ένας τη δύναμη του άλλου».

Τον λόγο πήρε ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος εξήγησε πως «ως ποδοσφαιριστές είμαστε χαρούμενοι που ανανεώνεται μία τέτοια χορηγία. Η εμπιστοσύνη είναι σημαντική. Αρχίσαμε το 2015 και σήμερα η Stoiximan έχει γιγαντωθεί, όπως και ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα με ιστορία.

Αυτό που κρατάω εγώ και μου αρέσει είναι οι δράσεις κοινωνικής ευθύνης. Ελπίζουμε να συνεχίστουν στο μέλλον. Το ποδόσφαιρο σημαίνει βοήθεια, κοινωνική ευθύνη και να κοιτάμε τους συνανθρώπους μας στα δύσκολα και ειδικά τα παιδιά».

Τέλος, ο Κώστας Φορτούνης τόνισε: «Είμαστε ευχαριστημένοι που ανανεώνουμε την Stoiximan που είναι η μεγαλύτερη στην τομέα της».

Μιλώντας για την εφετινή σεζόν, σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Τοροσίδης είπε πως «η συγκυρία είναι ότι έτυχε να παίζουμε με την Άρσεναλ. Μου είναι δύσκολο να μιλήσω για δύο ματς που θα γίνουν σε δύο μήνες. Ο Ολυμπιακός έχει σοβαρές πιθανότητες αν είναι ο Ολυμπιακός που ξέρουμε. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Έχω μιλήσει με τον Σωκράτη αν και δεν ήθελα την Άρσεναλ. Την ήθελα μόνο για τον Σωκράτη. Βγήκε αληθινός ο Αβραάμ που έλεγε ότι θα τύχουμε με την Άρσεναλ. Ο Σωκράτης είναι κάτι παραπάνω για μένα από φίλος», ενώ αναφερόμενος στην επικείμενη επιστροφή του στη δράση, ο Φορτούνης είπε: «Περιμένω να φορέσω τη φανέλα. Δεν μπορώ να πω πότε θα είμαι έτοιμος. Πάω πολύ καλά, ελπίζω σύντομα να είμαι».

Διαβάστε επίσης

Η FIFA «έδειξε τον δρόμο» και για την ΕΠΟ

Η FIFA «έδειξε τον δρόμο» και για την ΕΠΟ

Η παγκόσμια ομοσπονδία κατέθεσε αγωγή κατά των Μπλάτερ, Πλατινί, άρα μπορεί να θεωρηθεί ως «δεδομένο» ότι τα οικονομικά θέματα δεν εμπίπτουν στο αυτοδιοίκητο.