Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα (photos)

Για το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα (photos)
Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 - 16:31

Ο Ολυμπιακός και η Stoiximan πραγματοποιούν πολλές δράσεις κοινωνικής προσφοράς, μαζί. Οι δύο πλευρές βοηθούν, η κάθε μία μόνη της, αλλά και οι δύο μαζί, ενωμένες, να προσφέρεται βοήθεια στους συνανθρώπους μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη. Όχι μόνο τούτες τις Άγιες ημέρες των εορτών, αλλά όλο τον χρόνο. Πολύ πρόσφατη ήταν η επίσκεψη και των δύο, στο Ίδρυμα Φλόγα, όπου έδωσαν πάμπολλα χαμόγελα, στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί!

Κατά την παρουσίαση της ανανέωσης της συνεργασίας, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Stoiximan, για τα επόμενα 3 χρόνια, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, κ. Γαβαλάς, αποκάλυψε πως η φανέλα με το «Olympiacos FC - Stoiximan 4+3», την οποία υπέγραψαν ο Τοροσίδης, ο Φορτούνης, ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο κ. Γιάννης Σπανουδάκης, θα δημοπρατηθεί και τα χρήματα θα δοθούν στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, ξανά για τα παιδιά!

Μία ακόμη σπουδαία πρωτοβουλία των δύο πλευρών, Ολυμπιακού και Stoiximan, οι οποίες δεν σταματούν να προσφέρουν στην κοινωνία! Δείτε σχετικές φωτό:

Διαβάστε επίσης

«Έχω κερδίσει αρκετά από τον Ολυμπιακό»

«Έχω κερδίσει αρκετά από τον Ολυμπιακό»

Ο Μπρούνο Γκασπάρ, στις δηλώσεις του ενόψει του ματς με την ΑΕΛ, αναφέρθηκε στην εμπειρία του στην Ελλάδα, αλλά και στην πρόκριση του Θρύλου στους «32» του Europa League...

Η FIFA «έδειξε τον δρόμο» και για την ΕΠΟ

Η FIFA «έδειξε τον δρόμο» και για την ΕΠΟ

Η παγκόσμια ομοσπονδία κατέθεσε αγωγή κατά των Μπλάτερ, Πλατινί, άρα μπορεί να θεωρηθεί ως «δεδομένο» ότι τα οικονομικά θέματα δεν εμπίπτουν στο αυτοδιοίκητο.