Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεφτιλιστείτε ελεύθερα: Μια αγωνιστική στον Πασαλίδη

Ξεφτιλιστείτε ελεύθερα: Μια αγωνιστική στον Πασαλίδη
Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 - 19:07
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μεγάλη ξεφτίλα αποτελεί η μια αγωνιστική που επιβλήθηκε στον Πασαλίδη, τον παίκτη του Αστέρα Τρίπολης πήγε σαν «δρεπάνι» πάνω στον Γκιλιέρμε και ο διαιτητής Παπαπέτρου (Αθηνών) αρχικά του έδειξε κίτρινη και μετά κόκκινη. Να μην ξεχάσουν, να του ζητήσουν και το πρόστιμο των... 80 ευρώ.

Αν μη τι άλλο τον... εξόντωσαν τον Πασαλίδη. Ο Βραζιλιάνος του Ολυμπιακού θα λείψει ένα μήνα και ο Πασαλίδης μια αγωνιστική, επειδή ο Παπαπέτρου δεν έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι με το μαρκάρισμά του προκάλεσε τον τραυματισμό του Γκιλιέρμε, παρά ότι ο Πασαλίδης πήγαινε για τη μπάλα. Ασχετα αν το μαρκάρισμά του προκάλεσε σοκ σε όλη την Ελλάδα. Κάποιοι ήταν σε άλλο γήπεδο.

Η λογική σηκώνει τα χέρια ψηλά. Μα καλά, ο αθλητικός δικαστής της Λίγκας βίντεο δεν έχει, δεν διάβασε κάτι για την ενέργεια του Πασαλίδη που προάλεσε αηδία και αποστροφή για το ποδόσφαιρο; Διάβασε μόνο τη συγγνώμη του στο σάιτ του ΠΣΑΠ;

Αυτό δεν είναι απλά ένα ακόμη σκάνδαλο... Είναι μια ακόμη ποδοσφαιρική αηδία της «εξυγίανσης». Και μια απόδειξη ότι κυνηγούν μόνο τον Ολυμπιακό.

Αίσχος...

Διαβάστε επίσης

«Έχω κερδίσει αρκετά από τον Ολυμπιακό»

«Έχω κερδίσει αρκετά από τον Ολυμπιακό»

Ο Μπρούνο Γκασπάρ, στις δηλώσεις του ενόψει του ματς με την ΑΕΛ, αναφέρθηκε στην εμπειρία του στην Ελλάδα, αλλά και στην πρόκριση του Θρύλου στους «32» του Europa League...