Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν ο Σουντανί έκανε... ζημιά στην Άρσεναλ! (video)

Όταν ο Σουντανί έκανε... ζημιά στην Άρσεναλ! (video)
Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 - 22:47

Ο Χιλάλ Σουντανί βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, όπως έδειξε και στην «πεντάρα» (0-5) επί του Αστέρα Τρίπολης, όπου «έφτιαξε» τρια γκολ για τους συμπαίκτες του!

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, ο Πέδρο Μαρτίνς υποστήριξε στην συνέντευξη Τύπου, πως ο Αλγερινός επιθετικός, που ήταν εκτός λίστας για το Champions League, θα έχει κάτα πάσα πιθανότητα, μια θέση στο ρόστερ, για τα ματς με την Άρσεναλ, για το Europa League.

Ο Αφρικανός άσος έχει, μάλιστα, τεθεί αντιμέτωπος της αγγλικής ομάδας και με την φανέλα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ! Όταν Ολυμπιακός, Άρσεναλ, Μπάγερν Μονάχου και Ντιναμό Ζάγκρεμπ ήταν μαζί στον ίδιο όμιλο και οι Πειραιώτες κατέλαβαν την τρίτη θέση και η κροατική ομάδα την τελευταία.

Η Ντιναμό, ωστόσο, επικράτησε με 2-1 της ομάδας του Λονδίνου, στην πρεμιέρα των ομίλων! Βασικός για την κροατική ομάδα ήταν ο Σουντανί, ο οποίος αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά, «φτιάχνοντας» και το πρώτο γκολ των γηπεδούχων, με ασίστ στον Πίβαριτς! Ήταν, μάλιστα, από τους κορυφαίους του ματς!

Στον δεύτερο αγώνα, οι Κροάτες ηττήθηκαν με 3-0 και ο νυν επιθετικός του Θρύλου έπαιξε για 30 λεπτά...

Διαβάστε επίσης

Με «οδηγό» την εμφάνιση στην Τρίπολη!

Με «οδηγό» την εμφάνιση στην Τρίπολη!

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί αύριο (18/12) την ΑΕΛ στο κεκλεισμένων των θυρών «Γ. Καραϊσκάκης», για τη 15η «στροφή» στο πρωτάθλημα, με έναν και μόνο στόχο. Τη νίκη και την παραμονή στην κορυφή! Κόντρα σε όλους και σε όλα...