Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ακόμη ένα βήμα προς το 45ο!

Ακόμη ένα βήμα προς το 45ο!
Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 - 09:36

Κόντρα σε όλους και σε όλα. Σε παίκτες… δρεπάνια. Σε ομάδες που… σκυλιάζουν. Σε διαιτητές που… δεν βλέπουν. Σε VAR που… πάνε μπρος-πίσω, κατά το δοκούν… Ο Ολυμπιακός δίνει σήμερα το απόγευμα (17:15) ακόμη μία «μάχη», στον δρόμο προς το 45ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Απέναντί του η δυσκολοκατάβλητη ΑΕΛ, η οποία και στον πρώτο γύρο, στο AEL FC Arerna, δεν… έπεσε τόσο εύκολα. Είναι ένα στοιχείο και αυτό. Ο Ολυμπιακός να δίνει… μάχες, την ώρα που άλλοι… δεν χρειάζεται.

Το χειρότερο, όμως, σήμερα, είναι το άδειο Καραϊσκάκη. Με την Επιτροπή Εφέσεων να αφήνει αυτή την απαράδεκτη ποινή, ακόμη μία εις βάρος του Ολυμπιακού, να σταθεί… Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι αναγκασμένος να χάσει το σημερινό ματς.

Ευχάριστα νέα, βέβαια, έρχονται από το αγωνιστικό, με την επιστροφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Μία πολυαναμενόμενη επιστροφή, τουλάχιστον σε επίπεδο αποστολής, σε πρώτη φάση, έγινε πραγματικότητα. Αναμένουμε, πλέον, τα νεότερα και σπουδαιότερα.

Ο Ολυμπιακός έχει σήμερα την ευκαιρία να διατηρήσει την κορυφή δική του και να πάει στον Βόλο, για να νικήσει και να οδηγηθεί στις γιορτές… άνετος. Όσο μπορεί να είναι, όταν όλοι είναι απέναντί του… Σήμερα ο Θρύλος παίζει και νικά και για τον κόσμο του. Για τον οποίο αποφασίστηκε να μην είναι παρών…

Διαβάστε επίσης

Lazaros is here… (video)

Lazaros is here… (video)

Ο Χριστοδουλόπουλος πήρε θέση στην αποστολή, για το ματς με την ΑΕΛ και η εικόνα εξηγεί άριστα, τι μπορεί να δώσει, ξανά, στον Θρύλο.