Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο προκλητικός Φωτιάς στον Βόλο

Ο προκλητικός Φωτιάς στον Βόλο
Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 - 15:00

Απαράδεκτος και ακατάλληλος ο Περέιρα. Απαράδεκτος επειδή κατάργησε τους παρατηρητές διαιτησίας, κατ΄επέκταση και τον κανονισμό, βγάζοντας διαιτητές της 16ης αγωνιστικής πριν γίνουν τα ματς της 15ης αγωνιστικής! Πρόκειται για παγκόσμιο φαινόμενο, καθώς ο Σέζος (Κιλκίς) και όλοι οι υπόλοιποι έχουν εξασφαλισμένη ασυλία ό,τι και αν κάνουν στο σημερινό (18/12) ματς Ολυμπιακός-ΑΕΛ, όπως φυσικά και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Υποτίθεται ότι ο Περέιρα ήρθε για να εφαρμόζει τους κανονισμούς, όμως με τέτοιες εμμονές ξεφτιλίζει τις FIFA, UEFA και γελάνε μαζί του οι Ελληνες φίλαθλοι που ξέρουν τους κανονισμούς καλύτερα από τον Πορτογάλο και την... κομπανία του. Οι παρατηρητές διαιτησίας κατάντησαν... πουθενάδες αλλά ποιος να μιλήσει, αφού οι περισσότεροι δεν έπρεπε να είναι στον πίνακα αλλά στα σπίτια τους, επειδή υπάρχουν άλλοι με περισσότερα προσόντα!

Για μια ακόμη φορά ο Περέιρα απέδειξε ότι είναι ακατάλληλος για ορισμούς. Στο ματς Βόλος-Ολυμπιακός έβαλε τον Φωτιά (Πέλλας), ναι αυτός θα το σφυρίξει, ενώ στο VAR έβαλε τον Ευαγγέλου (Αθηνών).

Το λάθος της δεκαετίας!

Ο Φωτιάς είναι ο ρέφερι που σφύριξε ΠΑΟΚ-Ξάνθη 3-0, αυτό είναι το προηγούμενο παιχνίδι που ήταν στο χορτάρι, ενώ ήταν στο VAR του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-0 και εξαιτίας του δεν μέτρησε το γκολ του Ελ Αραμπί στο 26'. Κακώς, κάλεσε τον Σόουζα να δει τη φάση με τους Ολιβέιρα, Γκιλιέρμε, όπου ο Πορτογάλος ρέφερι ανακάλυψε φάουλ στο κέντρο, επειδή δεν είναι φάση για VAR. Σα να μην έφτανε αυτό, ήθελε να βγάλει τον Σόουζα για να αποβάλει τον Σεμέδο και φυσικά αν γινόταν και αυτό θα... έγραφε ιστορία. Παρόλα αυτά πήρε σερί ορισμό στο παιχνιδι ΑΕΚ-Ατρόμητος!

Στις 25 Φεβρουαρίου 2019, για την προηγούμενη σεζόν, ο Φωτιάς σφύριξε Ολυμπιακός-ΟΦΗ 5-1. Κι όμως ακόμα και σ' αυτό το ματς κι ενώ οι γηπεδούχοι προηγούνταν 4-0 στο 46' αρνήθηκε να δώσει ένα πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ των Πειραιωτών, όταν ο τερματοφύλακας Στρέζος ανέτρεψε τον Χασάν. Πρόκειται για το λάθος της δεκαετίας!

Αναλυτικά:

ΒΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Σάββας (Σερρών), Φίλος (Βοιωτίας)

4ος: Φωτιάδης (Καστοριάς)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

AVAR: Φωτόπουλος (Αθηνών)

Παρατηρητής: Γκαϊτατζής (Δράμας)

Διαβάστε επίσης