Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ευαγγέλου: Κάνει το 16 στα 16 ως VAR στον Βόλο!

Ευαγγέλου: Κάνει το 16 στα 16 ως VAR στον Βόλο!
Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 - 15:14
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Στο VAR του αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός είναι ο Ευαγγέλου (Αθηνών), το... μεγάλο αστέρι της «εξυγίανσης» που όμως κινδυνεύει να πάθει υπερκόπωση από τους σερί ορισμούς, καθώς τον έχουν βάλει και στις 16 αγωνιστικές που έχουν γίνει ορισμοί. Όμως, εξίσου σημαντικό ρέφερι αποτελεί ότι έχει μπει σε πέντε ματς του ΠΑΟΚ, είτε ως διαιτητής, είτε στον έλεγχο του VAR. Ήταν και στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 1-2 και δεν υπέδειξε στον Μανούχο (Αργολίδας) διπλό πέναλτι κατά του ΠΑΟΚ στο 39'...

Εκτέθηκε και στον αγώνα ΑΕΛ-Ολυμπιακός 0-1, όπου ήταν διαιτητής:

Το χρονόμετρο σημάδευε το 4ο λεπτό και ο Ελ Αραμπί επιχειρούσε επικίνδυνο μπάσιμο στην περιοχή της γηπεδούχους ομάδας, όμως ο Μπέρτος τον ανέτρεψε! Η παράβαση ήταν τόσο εξόφθαλμη που φαινόταν από την κορυφή του Ολύμπου, αλλά για τον διαιτητή Ευαγγέλου (Αθηνών) πέρα έβρεχε. Ο ρέφερι δεν πήρε χαμπάρι ένα πέναλτι-μαρς και μετά από λίγο, αφού η μπάλα είχε περάσει προς την περιοχή του Ολυμπιακού και είχε «επιστρέψει» στο κέντρο, ειδοποίησαν τον Ευαγγέλου (στο VAR είναι ο Διαμαντόπουλος της ΕΠΣ Αρκαδίας) για να δει την φάση. Ετσι... ξύπνησε και ο Ευαγγέλου. Πήγε, είδε τη φάση και καταλόγισε το πέναλτι που ήταν πεναλτάρα και ο Βαλμπουενά έκανε το 1-0 στο 7΄.

Στο 38' ακύρωσε γκολ του Ελ Αραμπί μετά από φάουλ του Βαλμπουενά. Αρχικά, μέτρησαν το τέρμα, όμως ο διαιτητής Ευαγγέλου πήρε πίσω την απόφαση με υπόδειξη του διαιτητή VAR, του Διαμαντοπουλου (Αρκαδίας). Ήταν μια ανεξήγητη απόφαση.

Ο Ευαγγέλου (Αθηνών) συνέχισε το... ρεσιτάλ κατά του Ολυμπιακού στη Λάρισα, καθώς «ξέφυγε» στο 55'. Ο Αθηναίος ρέφερι δεν μέτρησε κανονικό γκολ του Μεριά, επειδή... ανακάλυψε επιθετικό φάουλ του Γκιλιέρμε στον Φατιόν.

Ο Ευαγγέλου στο VAR θα είναι μαζί με τον Αθηναίο βοηθό, Φωτόπουλο. Ήταν και στον αγώνα ΠΑΟ-Ολυμπιακός 1-1 με τις ίδιες αρμοδιότητες και προκλήθηκε σάλος επειδή συναντήθηκαν με τον Περέιρα σε μαγαζί στην Κηφισιά πριν από το ματς. Ο Πορτογάλος δεν έχει απαντήσει ακόμη για αυτό το ασυνήθιστο ραντεβού...

Διαβάστε επίσης