Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξέσπασμα Αγραφιώτη κατά της ΕΠΟ: «Τα έχετε διαλύσει όλα»...

Ξέσπασμα Αγραφιώτη κατά της ΕΠΟ: «Τα έχετε διαλύσει όλα»...
Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 - 16:50
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Φουλ επίθεση έπαιξε ο Τάκης Αγραφιώτης στο ΔΣ της ΕΠΟ, όπου ταυτόχρονα οι παράγοντες της ομοσπονδίας απέδειξαν ότι βρίσκονται στον κόσμο τους. Δεν τους ενδιαφέρει ότι είναι ανύπαρκτοι και ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο βιώνει μια από τις χειρότερες κρίσεις στην ιστορία του, αυτοί ασχολούνταν με το γεγονός ότι o Σάββας Θεοδωρίδης δεν τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, την οποία στελεχώνουν τακτικοί δικαστές, ενώ δεν έχουν δικαίωμα να κρίνουν αποφάσεις της. Με άλλα λόγια οι παράγοντες της ομοσπονδίας έδειξαν ότι έχουν «μαύρα μεσάνυχτα», καθώς ο Θεοδωρίδης είναι επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού και δεν έχει επίσημη σχέση με την ομάδα.

Τα όσα έλεγαν προκάλεσαν το ξέσπασμα του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκη Αγραφιώτη: «Αυτό είναι το πρόβλημα του ποδοσφαίρου; Τα έχετε διαλύσει όλα και το μόνο που σας ενοχλεί είναι οι δηλώσεις του Σάββα; Μου θυμίζετε κάποιον που έχει σκοτώσει τους γονείς του και ζητάει επιείκεια από το δικαστήριο γιατί είναι ορφανός»!

Επίσης, για να καταδείξει τα δυο μέτρα και δυο σταθμά, πρόσθεσε: «Αλήθεια όλες οι διώξεις είναι για δικούς μας ανθρώπους. Αυτά που γράφουν στα instagram και προκαλούν βία άλλοι τα στέλνετε στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα ή σας παράπεσαν σε κανένα συρτάρι, κύριε Γραμμένε;»

Διαβάστε επίσης