Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Να είμαστε στο τέλος πρωταθλητές»

«Να είμαστε στο τέλος πρωταθλητές»
Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 - 20:50

Στην βελτίωση της εικόνας του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα στάθηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου υπογράμμισε ότι οι Πειραιώτες το τελευταίο διάστημα είναι πιο δυναμικοί από το ξεκίνημα, ενώ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν ξεφεύγει από τον βασικό του στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Το ότι έχει γυρίσει διακόπτη ο Ολυμπιακός και τι έχει αλλάξει:

Είμαστε πολύ επιθετικοί και δυναμικοί στις κινήσεις μας. Στο να μπαίνουμε στις φάσεις και την τελική προσπάθεια. Το διαχειριζόμαστε διαφορετικά. Είναι σαν να πιάσαμε αυτό που κυνηγούσαμε τόσο καιρό. Είμαστε πολύ δυναμικοί και με πολύ κατοχή μπάλας. Μας βοήθησε πολύ ότι μπήκε νωρίς το πρώτο γκολ.

Το εάν το ματς με την ΑΕΛ ήταν από τα πιο εύκολα:

Όχι. Φάνηκε πως ήταν εύκολο αλλά δεν ήταν. Είχαμε μία σπουδαία δυναμική στο παιχνίδι μας. Επίσης κάποιες ομάδες δεν έχουν μάθει να παίζουν μεσοβδόμαδα. Ειδικά εάν είναι σαν πρώτη φορά. Είχαμε εξαιρετική δυναμική η ομάδα.

Το πως ένιωσε χωρίς κόσμο:

Ήταν πολύ παράξενο για εμάς το άδειο γήπεδο. Έλλειπε η σπίθα, το πάθος και η υποστήριξη του κόσμου. Ήταν πολύ δύσκολο να παίξουμε σε άδειο ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους δεν έχει ζωή. Αυτή η εικόνα είναι άσχημη και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Την εστία που επιλέγεται και το εάν το θεωρήσει γούρι:

Αυτή είναι παράδοση. Να θέλουμε μπροστά στην Θύρα 7 στο β' μέρος. Όμως αυτό έχει να κάνει και με την τύχη και το κέρμα.

Το εάν αλλάζουν οι στόχοι μετά τις τελευταίες νίκες:

Όχι. Το ελληνικό πρωτάθλημα κυνηγάμε πρώτα. Την Ευρώπη θα την αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει. Δεν ξεφεύγουμε από τον στόχο μας όμως. Θέλουμε να είμαστε στο τέλος πρωταθλητές.

Τον Λάζαρο:

Ο Λάζαρος δεν έχει ανταγωνιστικό ρυθμό αγώνων. Έχει ακόμα έλλειψη ρυθμού. Πρέπει να παίξει σε ματς. Θα χρειαστεί λεπτά συμμετοχής και θα την έχει την ευκαιρία του τον νέο χρόνο. Πρέπει να παίξει και θα πάρει λεπτά συμμετοχής, όπως θα γίνει και με άλλους παίκτες. Για παράδειγμα ο Μπρούνο σήμερα μας έδειξε πολλά στοιχεία για την κατάστασή του καθώς δεν είχε ξαναπαίξει βασικός. Και ο Λάζαρος και άλλοι παίκτες θα πάρουν λεπτά.

Διαβάστε επίσης