Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν μπαίνει όπως πρέπει, όλα γίνονται εύκολα...

Όταν μπαίνει όπως πρέπει, όλα γίνονται εύκολα...
Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 - 21:43

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση…

Ο Ολυμπιακός για 3ο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα μπήκε με το… μαχαίρι στα δόντια στον αγωνιστικό χώρο, καταφέρνοντας από πολύ νωρίς να πάρει το προβάδισμα στο σκορ, βάζοντας έτσι τις βάσεις για τρεις πολύ σημαντικές νίκες με Παναιτωλικό, Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΛ.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο στα τρία αυτά παιχνίδια, όπως έπρεπε, σημειώνοντας 3 γκολ στο α’ μέρος στο Αγρίνιο, 4 τέρματα στην Τρίπολη στο πρώτο ημίχρονο, ενώ 4 γκολ έβαλε και κόντρα στην ΑΕΛ από το α’ μέρος. Κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί ποτέ από καταβολής Super League.

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν ότι αν καταφέρνουν από νωρίς να διασπούν την αντίπαλη άμυνα, όλα θα γίνονται στη συνέχεια πολύ πιο εύκολα και στα τελευταία ματς έχουν μπει αποφασισμένοι στο ματς και τα έχουν καταφέρει.

Κάτι το οποίο έχει έρθει μέσα από τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις από τον Πέδρο Μαρτίνς, με άπαντες στις τάξεις της ομάδας να είναι αποφασισμένοι να το επαναλάβουν και στη συνέχεια, αρχής γενομένης στο ματς με τον Βόλο την ερχόμενη Κυριακή (22/12).

Διαβάστε επίσης