Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μία ακόμη Θρυλική ημέρα!

Μία ακόμη Θρυλική ημέρα!
Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 - 00:15

Μία ακόμη μεγάλη, Θρυλική ημέρα… Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, πανηγυρίζοντας δύο σπουδαίες νίκες ενόψει και της συνέχειας.

Η αρχή έγινε το απόγευμα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Θρύλο, έστω και χωρίς τον κόσμο του μετά την άδικη απόφαση, να κερδίζει άνετα την ΑΕΛ με 4-1, σκοράροντας και τα 4 τέρματά του στο πρώτο ημίχρονο. Μετατρέποντας έτσι σε τυπική διαδικασία το 2ο μέρος.

Ο Ολυμπιακός με αυτή του τη νίκη παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ελληνικού πρωταθλήματος, και θέλει ένα ακόμη τρίποντο την Κυριακή κόντρα στον Βόλο, προκειμένου να τελειώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή χρονιά, στην κορυφή.

Λίγο αργότερα, ο Θρύλος έδειξε τα «δόντια» του και στο μπάσκετ, πανηγυρίζοντας μία τεράστια νίκη επί της Κίμκι με 109-98 στην παράταση.

Με τους «ερυθρόλευκους» να βγάζουν ψυχή στο τέλος, να αρνούνται να χάσουν, όπως ο Θρύλος που αγάπησαν ακόμη και οι εχθροί του, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους στην Ευρωλίγκα, πλησιάζοντας στην πρώτη οκτάδα, που αποτελεί και τον στόχο του.

Με τους Σπανούλη, Πρίντεζη να βγαίνουν μπροστά και να οδηγούν τον Θρύλο σε μία πολύ μεγάλη νίκη στην παράταση, η οποία μπορεί να ανεβάσει κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση της ομάδας ενόψει της συνέχειας της διοργάνωσης.

Μία ακόμη Θρυλική ημέρα, λοιπόν! Και έπονται πολλές ακόμη, τόσο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, όσο και σε Ερασιτέχνη.

Όπως έχουμε συνηθίσει τα τελευταία πολλά χρόνια!

Διαβάστε επίσης

Οι έξι... κορυφές του Ολυμπιακού!

Οι έξι... κορυφές του Ολυμπιακού!

Ο Θρύλος, που παραμένει στην πρώτη θέση της Super League 1 και μετά το ματς με την ΑΕΛ, έχει «διαλύσει» τη στατιστική, με πέντε... κορυφές!

Μασούρας, Σουντανί σε... κέφια!

Μασούρας, Σουντανί σε... κέφια!

Εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στα δύο τελευταία ματς με Αστέρα και ΑΕΛ, οι δύο ποδοσφαιριστές! Συμμετοχή σε τέσσερα «ερυθρόλευκα» τέρματα ο Έλληνας εξτρέμ, σε πέντε ο Αλγερινός...