Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι ευχές στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο (photo)

Οι ευχές στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο (photo)
Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 - 10:43

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος κλείνει σήμερα τα 33 του χρόνια. Ο Έλληνας άσος του Θρύλου έχει σήμερα τα γενέθλιά του και γιορτάζει έναν ακόμη χρόνο ποδοσφαιρικής εμπειρίας και ωριμότητας! Ο Λάζαρος είναι σε ένα κομβικό σημείο, αυτή τη στιγμή, όσον αφορά την επιστροφή του στην ενεργό δράση, από τον τραυματισμό, ο οποίος τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα.

Κόντρα στη Λάρισα δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, αλλά στα προσεχή παιχνίδια, αναμένεται να μπει για τα καλά στο «κάδρο» της ενδεκάδας και να πάρει χρόνο. Ο Μαρτίνς τον πήρε στην πρώτη 24άδα, με τη Λάρισα, αλλά τον απέκλεισε την τελευταία στιγμή και το μόνο βέβαιο είναι πως σε κάποιο από τα προσεχή παιχνίδια, θα κάνει την πολυπόθητη επανεμφάνισή του.

Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, εύχεται στον Λάζαρο χρόνια πολλά, υγεία και δύναμη και να αφήσει για τα καλά πίσω του, όσα τον ταλαιπώρησαν, το αμέσως προηγούμενο διάστημα!

Διαβάστε επίσης

Οι έξι... κορυφές του Ολυμπιακού!

Οι έξι... κορυφές του Ολυμπιακού!

Ο Θρύλος, που παραμένει στην πρώτη θέση της Super League 1 και μετά το ματς με την ΑΕΛ, έχει «διαλύσει» τη στατιστική, με πέντε... κορυφές!