Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προχωράει με Νίκολα Τσούμιτς (videos)

Προχωράει με Νίκολα Τσούμιτς (videos)
Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 - 13:35

Στην πρώτη του μεταγραφή, για τον εφετινό χειμώνα, προχωράει, όπως όλα δείχνουν, ο Ολυμπιακός! Ο λόγος για την απόκτηση του νεαρού Νίκολα Τσούμιτς, Σέρβου εξτρέμ, από τη Ραντνίτσκι Νις. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής γράφτηκε, σήμερα, για τον Ολυμπιακό (σύμφωνα με ρεπορτάζ της Sportski Zurnal), αλλά φαίνεται πως το «πράγμα» είναι ιδιαίτερα προχωρημένο. Σε βαθμό που ο νεαρός Σέρβος να αναμένεται σήμερα κιόλας στη χώρα μας, για να προχωρήσει τη μεταγραφή του, στον Θρύλο.

Όλα δείχνουν ότι ο Τσούμιτς θα παραμείνει στην Ραντνίτσκι Νις, ως δανεικός, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, όμως αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει όταν η μεταγραφή ολοκληρωθεί. Τίποτα δεν αποκλείεται, αν και ο Ολυμπιακός έχει υπεροπλία στα άκρα και ο νεαρός θα χρειαστεί περισσότερα ματς στα πόδια του, πριν φορέσει, για τα καλά, τη φανέλα του Θρύλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Sportski Zurnal, ο Ολυμπιακός «κλέβει» τον ποδοσφαιριστή από τον Ερυθρό Αστέρα και την Σεντ Γκάλεν, ομάδες που ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Η Διοίκηση του Θρύλου συνεχίζει να ποντάρει σε νεαρά παιδιά, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, επενδύοντας στην εξέλιξή τους, για να έχει, στο μέλλον, έτοιμους παίκτες. Αξίζει να αναφερθεί ότι από τη Ραντνίτσκι Νις προέρχεται και ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς.

Δείτε τον Τσούμιτς σε δράση:

Διαβάστε επίσης