Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το νέο «αστέρι» του Θρύλου εν δράσει! (videos)

Το νέο «αστέρι» του Θρύλου εν δράσει! (videos)
Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 - 18:32

Ο Ολυμπιακός δεν σταματάει να επενδύει στο μέλλον, κάνοντας δικό του έναν από τους πιο ταλαντούχους και πιο ελπιδοφόρους παίκτες στη Σερβία, τον Νίκολα Τσούμιτς.

Ο νεαρός Σέρβος εξτρέμ είναι μόλις 21 χρονών και εντυπωσιάζει τα τελευταία χρόνια στη χώρα του, αγωνιζόμενος στην Ραντνίσκι Νις, όπως και ο συμπατριώτης του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Ο Τσούμιτς είναι ένας ακόμη ταλαντούχος παίκτης, τον οποίο θεωρούν οι Σέρβοι ότι μέσα από τη σκληρή δουλειά μπορεί να διαπρέψει στο υψηλότερο επίπεδο. Κάτι το οποίο, βέβαια, μένει να φανεί το επόμενο διάστημα.

Όπως και να έχει ο Ολυμπιακός κάνει δικό του ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί τόσο από Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, με τη μεταγραφή του Τσούμιτς να δείχνει τη διάθεση των Πειραιωτών να συνεχίσουν να ενισχύονται, έχοντας το βλέμμα τους τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον.

Δείτε εν δράσει τον νεαρό ταλαντούχο εξτρέμ, ο οποίος το προσεχές καλοκαίρι θα πιάσει δουλειά στο Ρέντη, έχοντας την ευκαιρία να κάνει ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης

Ατέρμονη προσφορά αγάπης! (photos)

Ατέρμονη προσφορά αγάπης! (photos)

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να στέκεται δίπλα σε όλους όσους έχουν ανάγκη, με αντιπροσωπεία των «ερυθρόλευκων» να επισκέπτεται το νοσοκομείο «Metropolitan», δίνοντας χαρά σε μικρά παιδιά…