Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός δε σταματάει να προσφέρει σε όσους έχουν ανάγκη! (photos)

Ο Ολυμπιακός δε σταματάει να προσφέρει σε όσους έχουν ανάγκη! (photos)
Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 - 19:17

Ο Ολυμπιακός κατόπιν εντολής του ηγέτη του, Βαγγέλη Μαρινάκη, συνεχίζει αδιάκοπα να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν για μία ακόμη φορά, λοιπόν, το κοινωνικό τους πρόσωπο, παρέχοντας σε συμπολίτες μας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, δίνοντας μία νότα χαράς και αισιοδοξίας ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται συνεχώς τα τελευταία χρόνια στο πλευρό των Μητροπόλεων Πειραιά και Νίκαιας, μοιράζοντας εκατοντάδες τρόφιμα, δίνοντας έτσι μία μικρή «ανάσα» σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Το «παρών» στη μεγαλειώδη φιλανθρωπική δωρεά, μία ακόμη, του Ολυμπιακού το πρωί της Παρασκευής (20/12) έδωσαν ο Διευθυντής Επικοινωνίας, κ. Νίκος Γαβαλάς, ο Υπεύθυνος Ακαδημιών και προπονητής της ομάδας Κ19, Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος παρέδωσε χρηματική επιταγή στον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, ο οποίος με τη σειρά του ανέφερε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Νίκο Γαβαλά που εκπροσωπεί τον αγαπημένο μας σύλλογο, τον Ολυμπιακό αλλά και τον ηγέτη του συλλόγου, τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, που πάντοτε μετά πολλής αγάπης και επιγνώσεως, περιβάλλει τα έργα φιλευσπλαχνίας, φιλοστοργίας και προσφοράς κοινωνικού έργου».

Το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Γιάννης Μώραλης.

Την ίδια ώρα, ο Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων, κ. Κώστας Βερνίκος, συνοδευόμενος από τον προπονητή της ομάδας Κ17, κ. Δημήτρη Μαυρογενίδη και τον τιμ μάνατζερ της πρώτης ομάδας, κ. Θοδωρή Κοκκινάκη, βρέθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας, όπου μαζί με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλέξιο, μοίρασαν μεγάλες ποσότητες φαγητού σε συμπολίτες μας.

Το μήνυμα του Μητροπολίτη Αλεξίου, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ευχαριστούμε πολύ τον Ολυμπιακό για την παρουσία του και θα ήθελα να διαβιβάσω στον κ. Μαρινάκη τις ευχές μου και τις προσευχές μου να τον έχει ο Θεός καλά, ώστε να συνεχίσει ο Ολυμπιακός το έργο του με επιτυχίες στους αγώνες και προπάντων να συμπαρίσταται στο συνάνθρωπο».

Διαβάστε επίσης

Συνεχάρη τον Τοροσίδη ο Ολυμπιακός! (pic)

Συνεχάρη τον Τοροσίδη ο Ολυμπιακός! (pic)

Ο έμπειρος άσος του Θρύλου έφτασε στο ματς με την ΑΕΛ τις 150 συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τους Πειραιώτες να του δίνουν τα συγχαρητήριά τους μέσω των social media.