Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντροπή η παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη

Ντροπή η παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη
Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 - 20:43

Ξαφνικά όλοι έγιναν... θεατές στις ορέξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ. Από τη μια η αστυνομία έκανε ότι δεν κατάλαβε πως έφτασαν 300 άτομα, οργανωμένα, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, λες και ήταν... αόρατοι, κάνοντας και «ντου» για να δουν τον αγώνα της ομάδας τους με τον Πανιώνιο.

Σα να μην έφτανε αυτό, σύμφωνα με καταγγελίες, με τις... πλάτες των «Πανθήρων», των οργανωμένων οπαδών του Πανιωνίου, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έσπασαν την θύρα 3 (και δεύτερη πρόκληση από την αστυνομία) για να «εισβάλουν» στις εξέδρες, με αποτέλεσμα να τρομοκρατηθούν φιλήσυχοι πολίτες με τα παιδιά τους. Για αυτή την... ανοχή ξέσπασε πόλεμος στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών του Πανιωνίου στα social media.

Πρόκειται για μια πρωτοφανής κατάσταση. Κάποιοι δείχνουν ότι δεν υπολογίζουν τίποτα, μέσα σε αυτούς και οι αρμόδιοι, πρώτη από όλους η αστυνομία. Τα μέτρα τάξης πήγαν... περίπατο, αφού η πρώτη αποτυχία είναι ότι τους άφησαν να φτάσουν στο γήπεδο και η δεύτερη η εισβολή με παράνομο τρόπο.

Δεν είδαμε όμως, η ΕΛ.ΑΣ να δίνει εξηγήσεις, ειδικά για χάρη των πολιτών που τρομοκρατήθηκαν και αναγκάστηκαν, ή να αλλάξουν κερκίδα ή να φύγουν από το γήπεδο. Δεν είδαμε και το επίσημο Πανιώνιο να παίρνει θέση και να καταγγέλλει όσα έγιναν. Μήπως προσέφυγε στην αθλητική δικαιοσύνη ή στην τακτική για τις ζημιές και τα χαμένα έσοδα;

Από τους οπαδούς του Πανιωνίου δεν χρειάζεται να δούμε κάτι. Γελάει ο κόσμος όλος...

Πάντως, αυτή η νοοτροπία να κάνει ό,τι θέλει ο ΠΑΟΚ είναι σα να μην υπάρχει κράτος...

Διαβάστε επίσης