Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με κεκτημένη ταχύτητα στο Βόλο για «διπλό» και παραμονή στην κορυφή!

Με κεκτημένη ταχύτητα στο Βόλο για «διπλό» και παραμονή στην κορυφή!
Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 - 23:50

Ένα ακόμη ματς για να κλείσει τη φετινή χρονιά έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (22/12) εκτός έδρας τον Βόλο για την 16η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο στόχος των Πειραιωτών είναι φυσικά ξεκάθαρος. «Διπλό» και παραμονή στην κορυφή της Superleague 1.

Με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και να επιθυμούν να συνεχίσουν έτσι και κόντρα στον Βόλο, κλείνοντας ιδανικά τη φετινή χρονιά.

Οι Πειραιώτες τον Δεκέμβριο έχουν δώσει 4 αγώνες, 3 στο πρωτάθλημα και 1 κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, μετρώντας ισάριθμες νίκες.

Μάλιστα, ο Θρύλος έχει πετύχει σε αυτούς τους αγώνες στον τελευταίο μήνα του έτους 13 γκολ, ενώ έχει δεχτεί μόλις 1.

Αναλυτικότερα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πανηγυρίσει εμφατικά «διπλά» με 3-0 στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό και 5-0 στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, ενώ μεγάλη νίκη-πρόκριση με Ερυθρό για τους «32» του Europa League και νίκη με 4-1 κόντρα στην ΑΕΛ.

Ο Θρύλος, λοιπόν, πάει με κεκτημένη ταχύτητα στο Βόλο, θέλοντας να μπει δυνατά στο ματς και να «τελειώσει» και πάλι από νωρίς την υπόθεση νίκη. Το έργο των Πειραιωτών δεν είναι εύκολο, ωστόσο, άπαντες στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για το τρίποντο και ιδανικό φινάλε στη χρονιά.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται εντός όλων των στόχων του, έχει πανηγυρίσει 4 μεγάλες προκρίσεις στην Ευρώπη, και είναι αποφασισμένος να συνεχίσει μέχρι το τέλος στην κορυφή, παίρνοντας το τρίποντο και κόντρα στον Βόλο…

Εκεί, όπου δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του, την ώρα που οι ΠΑΟΚτζήδες μπαίνουν παντού με το «έτσι θέλω».

Ωστόσο, ο Θρύλος κόντρα σε όλους και σε όλα, κάτω υπό αυτές τις συνθήκες «εξυγίανσης» βρίσκεται στην κορυφή και θέλει τη νίκη κόντρα στον Βόλο, ώστε να παραμείνει πρώτος στο βαθμολογικό πίνακα, παίρνοντας αυτοπεποίθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας, μετά τη διακοπή των εορτών των Χριστουγέννων.

Διαβάστε επίσης

Η «εκτόξευση» του Τσιμίκα!

Η «εκτόξευση» του Τσιμίκα!

Ο μπακ του Ολυμπιακού, χάρη στις εξαιρετικές εμφανίσεις του, έκανε «limit up» στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο…