Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με το μαχαίρι στα δόντια από την αρχή, ξανά!

Με το μαχαίρι στα δόντια από την αρχή, ξανά!
Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019 - 21:09

Μία ακόμη «μάχη» έμεινε για τον Ολυμπιακό στο 2019, με τους «ερυθρόλευκους» να αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Βόλο για την 16η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη για πολλούς λόγους, με κυριότερο φυσικά η παραμονή τους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, εκεί όπου είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν μέχρι το φινάλε, κατακτώντας το 45ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους κόντρα σε όλους και σε όλα.

Για να το πετύχουν αυτό οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζουν ότι θα πρέπει να μπουν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ματς, δίνοντας ό,τι έχουν από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης.

Κάτι το οποίο έπραξαν στα τελευταία τρία παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα, με τα αποτελέσματα να είναι άκρως εντυπωσιακά, μετρώντας 3 νίκες με 12 γκολ και μόλις ένα παθητικό.

Μάλιστα, τα 11 από τα 12 γκολ τους οι Πειραιώτες τα έχουν πετύχει στα πρώτα ημίχρονα των αναμετρήσεων με Παναιτωλικό, Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΛ.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να μπουν, λοιπόν, ξανά με το μαχαίρι στα δόντια, «καθαρίζοντας» και τον Βόλο, κλείνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή χρονιά.

Διαβάστε επίσης

Τι κάνει ο Τζήλος στην Λαμία;

Τι κάνει ο Τζήλος στην Λαμία;

Μία πολύ οριακή φάση σημειώθηκε στο ματς της ΑΕΚ στην Λαμία, με την ομάδα της Φθιώτιδας να φωνάζει για χέρι του Σιμόες… Όμως, ο Τζήλος δεν ειδοποίησε καν τον Σκουλά να ξανά δει τη φάση...

Στην Βραζιλία ο Γκιλιέρμε! (photo)

Στην Βραζιλία ο Γκιλιέρμε! (photo)

Ο μέσος του Ολυμπιακού βρίσκεται στη χώρα του, ακολουθώντας πρόγραμμα αποθεραπείας, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.