Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το νέο ρεκόρ του Τσιμίκα!

Το νέο ρεκόρ του Τσιμίκα!
Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019 - 22:56

«Σπάει» όλα τα... κοντέρ ο Κώστας Τσιμίκας την εφετινή χρονιά στον Ολυμπιακό! Με τον αριστερό μπακ του Θρύλου να πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μάλιστα, στο ματς με την Λάρισα, την περασμένη Τετάρτη (18/12) ο 23χρονος άσος κατάφερε να πετύχει και ένα προσωπικό ρεκόρ, στον τομέα των ασίστ!

Στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, όπου είχε «σερβίρει» για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, είχε πιάσει τις τέσσερις ασίστ και είχε αφήσει... πίσω τις τρεις που είχε ήδη πέρσι με τα «ερυθρόλευκα».

Με την πέμπτη του «δημιουργία», όμως, στον αγώνα με τους «βυσσινί», έκανε και ρεκόρ ασίστ σε μια σεζόν, αφού ποτέ ξανά δεν είχε καταφέρει κάτι ανάλογο. Ούτε με την Έσμπιεργκ στην Δανία, όπου τελείωσε την «μισή» σεζόν του με δύο, αλλά ούτε και στην Βίλεμ, όπου μπορεί να σκόραρε μισή... ντουζίνα τέρματα, αλλά είδε στο φινάλε της χρονιάς να έχει τέσσερις ασίστ, μετά από 37 συμμετοχές στην Ολλανδία...

Διαβάστε επίσης

Το «limit up» του Σεμέδο!

Το «limit up» του Σεμέδο!

Σε ανοδική... τροχιά η καριέρα του Πορτογάλου στόπερ του Ολυμπιακού, όπως και η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο...