Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εύκολα, μπορούν να βγάλουν διαιτητές από τον πίνακα

Εύκολα, μπορούν να βγάλουν διαιτητές από τον πίνακα
Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019 - 08:54
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αν το επίπεδο των Ελλήνων διαιτητών ήταν ικανοποιητικό, η FIFA και η UEFA δεν θα επέβαλαν κανονισμό να ορίζονται ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι. Άλλωστε, δεν έχει διαψευστεί ότι τα περί χαμηλού επιπέδου τους παραδέχθηκαν και απεσταλμένοι της UEFA σε συνάντησή τους με εκπροσώπους των Ολυμπιακού, ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, τον Οκτώβριο του 2018.

Αν οι Έλληνες διαιτητές ήταν καλοί θα τους όριζε και η UEFA στις διοργανώσεις της, όμως το τελευταίο ισχύει μόνο για τις διοργανώσεις της. Όμως, το τελευταίο ισχύει μόνο για τους Σιδηρόπουλο, Παπαπέτρου, οι άλλοι παίρνουν ορισμούς μόνο το καλοκαίρι που τα ματς είναι πολλά ή μόνο για τα μάτια του κόσμου, σε ματς μεταξύ «μικρών» Εθνικών ομάδων.

Ποιος Κομίνης (Θεσπρωτίας), ποιός Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), ποιός Σκουλάς (Θεσσαλίας), ποιός Τζήλος (Λάρισας), ποιός Διαμαντόπουλος (Μακεδονίας); Αυτοί τα κάνουν μαντάρα μέχρι και στα εύκολα παιχνίδια! Επίσης, στον πίνακα υπάρχουν διαιτητές (για παράδειγμα οι Ζαχαριάδης της ΕΠΣ Μακεδονίας, ο Φωτιάδης της ΕΠΣ Καστοριάς) που δεν έχουν προοπτικές εξέλιξης. Υπάρχουν και οι ατάλαντοι του πίνακα, αλλά ας μην το παρακάνουμε με ονόματα.

Όλοι αυτοί μπαίνουν μέχρι και σε ματς που θα μπορούσε να τα βγάλει και ένας ρέφερι της δεύτερης κατηγορίας. Εκεί υπάρχουν ρέφερι που δείχνουν ικανοί να σηκώσουν το βάρος της σφυρίχτρας. Να μην ξεχνάμε ότι αυτοί που είναι τώρα στον πίνακα έχουν αίτημα να μην βγαίνουν ανακοινώσεις διαμαρτυρίας και να μη γίνονται δηλώσεις, κάτι που είναι αντιδημοκρατικό και δεν προβλέπεται πουθενά. Δεν έχουν καν τη λογική, ώστε να ζητάνε τιμωρίες, δείχνουν ότι φοβούνται για να μη σπάσουν «εξυγιαντικά» αβγά!

Διαβάστε επίσης

«Βράχος»; Παρών

«Βράχος»; Παρών

Επιστρέφει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, για το σημερινό ματς με τον Βόλο, ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Το «limit up» του Σεμέδο!

Το «limit up» του Σεμέδο!

Σε ανοδική... τροχιά η καριέρα του Πορτογάλου στόπερ του Ολυμπιακού, όπως και η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο...