Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βράχος»; Παρών

«Βράχος»; Παρών
Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019 - 11:09

Με το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, το οποίο προτιμά το τελευταίο διάστημα, αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό στον Βόλο, ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δείχνει να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις, οι οποίες τον ταλαιπώρησαν και να είναι έτοιμος για να μπει ξανά στη δράση. Δίπλα του αναμένεται να έχει τον Ρούμπεν Σεμέδο. Ο «βράχος» της άμυνας του Ολυμπιακού επανέρχεται στην ενδεκάδα των Πειραιωτών, για το σημερινό ματς.

Ο Σεμέδο απουσίασε από την τελευταία αναμέτρηση του Ολυμπιακού, για το πρωτάθλημα, αφού είχε δηλωθεί, από την ομάδα, να εκτίσει την ποινή του (είχε συμπληρώσει κίτρινες κάρτες). Πλέον, αυτό ανήκει στο παρελθόν και ο Πορτογάλος σέντερ μπακ επανέρχεται σε φουλ ρυθμό, έτοιμος να… καταπιεί ξανά, τους αντιπάλους αμυντικούς!

Ο Μαρτίνς εμπιστεύεται τον Ρούμπεν Σεμέδο, για το κέντρο άμυνας του Ολυμπιακού, όπως κανέναν άλλο στόπερ και το τελευταίο διάστημα έχει δέσει τον «βράχο» με τον Αβραάμ, κάτι που πηγαίνει πολύ καλά, για τον Θρύλο. Οι δυο τους έχουν καλό διάβασμα των επιθετικών, εξαιρετικές τοποθετήσεις και δυναμισμό, πάθος και θέληση, στο παιχνίδι τους, γεγονός που τους κάνει να νικούν στις προσωπικές μονομαχίες, στο έδαφος, ή στον αέρα. Κερδισμένος, από τη συνεργασία αυτή, βγαίνει, φυσικά, ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης

Το «limit up» του Σεμέδο!

Το «limit up» του Σεμέδο!

Σε ανοδική... τροχιά η καριέρα του Πορτογάλου στόπερ του Ολυμπιακού, όπως και η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο...