Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βόλος, Τρίπολη, Αγρίνιο (photos)

Βόλος, Τρίπολη, Αγρίνιο (photos)
Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019 - 15:05

Δύσκολη έξοδος, τελευταία για το 2019, σήμερα το απόγευμα, για τον Ολυμπιακός. Στις 17:15 (NS2HD-gavros.gr LIVE) ο Θρύλος κοντράρεται στο Πανθεσσαλικό με τον ΝΠΣ Βόλο και στόχος του είναι η νίκη, που θα τον κρατήσει στην κορυφή της Super League 1. Πως μπορεί να έρθει η νίκη αυτή; Απλό… Με νοοτροπία Αγρινίου και Αστέρα Τρίπολης! Και για να μην… παρεξηγηθούμε, δεν στεκόμαστε μόνο στο γρήγορο γκολ. Αλλά στη συνολική νοοτροπία και αντιμετώπιση της αναμέτρησης.

Ο Θρύλος είναι κλάσεις ανώτερη ομάδα, από τον Βόλο, όπως ήταν (και παραμένει) και από τον Παναιτωλικό, αλλά και τον Αστέρα Τρίπολης. Και στα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του, το έδειξε. Με τρόπο εμφατικό. Η συνολική του εικόνα, μέσα στο ματς, η επιθετική διάθεσή του, η αυτοθυσία στις μονομαχίες, το πάθος, η θέληση, η δίψα για νίκη. Η απόδειξη, από την πρώτη επίθεση, ότι ο Ολυμπιακός είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ! Και πως ΑΞΙΖΕΙ τη νίκη αυτή!

Το ίδιο πρέπει να κάνει ο Θρύλος και σήμερα το απόγευμα. Να μπει στο ματς και να το «καθαρίσει», ακόμη και αν δεν βάλει γρήγορα γκολ. Να δείξει, από τις πρώτες πάσες του, ποιο είναι το… αφεντικό!

Διαβάστε επίσης