Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέο σκάνδαλο στον Βόλο! Φωτιάς και Ευαγγέλου «έπνιξαν» πέναλτι στον Ελ Αραμπί!

Νέο σκάνδαλο στον Βόλο! Φωτιάς και Ευαγγέλου «έπνιξαν» πέναλτι στον Ελ Αραμπί!
Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019 - 18:19

Δεν υπάρχουν τα όσα γίνονται στον Βόλο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό… Μετά την σκανδαλώδη απόφαση του Ευαγγέλου, που βρίσκεται στο VAR, να ακυρώσει το γκολ του Σουντανί στο 17’ ως οφσάιντ, με τον Αλγερινό ολοφάνερα να καλύπτεται, ήρθε μία ακόμη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους!

Φωτιάς και Ευαγγέλου έκλεισαν τα μάτια και δεν υπέδειξαν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ πέναλτι σε ανατροπή του Φεράρι στον Ελ Αραμπί.

Ο αμυντικός του Βόλου σαν… παλαιστής κράτησε τον Μαροκινό φορ των Πειραιωτών μέσα στη μεγάλη περιοχή της ομάδας της Μαγνησίας, ρίχνοντάς τον στον αγωνιστικό χώρο.

Μία ξεκάθαρη ανατροπή-πέναλτι… Ο Φωτιάς, αυτή τη φορά πήγε ο ίδιος να δει τη φάση στο VAR, ωστόσο, αποφάσισε να αφήσει το ματς να συνεχιστεί, μη δείχνοντας την άσπρη βούλα...

Μάλιστα, δεν υπέδειξαν και το πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Μπα, με τους Φωτιά-Ευαγγέλου να βρίσκονται, μάλλον, σε άλλο γήπεδο.

Η ξεφτίλα της «εξυγίανσης» δεν έχει από ότι φαίνεται όρια. Να χαίρεστε το ελληνικό ποδόσφαιρο! Κάθε αγωνιστική και χειρότερα...

Διαβάστε επίσης

Επιστροφή Λάζαρου, 309 ημέρες μετά!

Επιστροφή Λάζαρου, 309 ημέρες μετά!

Ο Λάζαρος επέστρεψε ξανά στους αγωνιστικούς χώρους στο ματς με τον Βόλο, περίπου 10 μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναγκαστική αλλαγή και με Σουντανί...

Αναγκαστική αλλαγή και με Σουντανί...

Ο Αλγερινός άσος του Ολυμπιακού αισθάνθηκε και εκείνος, όπως ο Μπρούνο, ενοχλήσεις, αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.