Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πως να μην πάει το μυαλό στην καχυποψία;

Πως να μην πάει το μυαλό στην καχυποψία;
Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 - 09:40

Πέρασαν 16 αγωνιστικές, σε αυτό το πρωτάθλημα, το οποίο πλέον, όχι απλώς μυρίζει μπαρούτι… Η κατάσταση δείχνει να έχει ξεφύγει και όλοι όσοι ευγγελίζονταν την… διάσωση του ελληνικού ποδοσφαίρου, την… εξυγίανσή του, από τον «κακό Ολυμπιακό», όπως παρουσιάζουν την ομάδα του Πειραιά, κοιτούν αμήχανοι το ίδιο το ελληνικό ποδόσφαιρο να… βυθίζεται στον βούρκο, από τις πράξεις, ή τις μη πράξεις τους!

Πέρασαν 16 αγωνιστικές, κατά τις οποίες έχουμε ζήσει, όσα δεν ζήσαμε… μαζεμένα στα προηγούμενα δύο χρόνια! Και θυμίζουμε ότι και τότε, ο Ολυμπιακός είχε αρχίσει να δέχεται το… χάδι της εξυγίανσης και της… αναβάθμισης του προϊόντος.

Έχουμε, πλέον, φτάσει στο σημείο, στο οποίο η τεχνολογία, η οποία ήρθε στην Ελλάδα (έστω και με την προχειρότητα, με την οποία αυτό έγινε) για να βοηθήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο να απαλλαγεί από την καχυποψία και τη δυσπιστία, να γίνεται εργαλείο στα χέρια εκείνων, οι οποίοι μοιάζουν να έχουν ως μόνο στόχο το «χτυπήστε τον Ολυμπιακό!»… Γκολ γυρίζουν δύο-τρεις φάσεις πίσω για να ακυρωθούν, οφσάιντ ανακαλύπτονται εκεί όπου δεν υπάρχουν, πέναλτι εξετάζονται και εξετάζονται και εξετάζονται και εξετάζονται… Και στο τέλος δεν δίνονται!

Απίστευτα πράγματα. Πως το μυαλό του κόσμου να μην πάει στην καχυποψία; Πως το μυαλό του κόσμου να δεχθεί ότι το VAR λειτουργεί ισόνομα και με γνώμονα τη βοήθεια του διαιτητή να αποφασίσει ΣΩΣΤΑ; Χωρίς γραμμές οφσάιντ, χωρίς σωστή συνεννόηση, βλέποντας διαιτητές να φωνάζουν στο ακουστικό τους «δεν ακούω, δεν ακούω!» και με άλλες τέτοιες, τραγελαφικές εικόνες, το VAR των… εξυγιαντών (γιατί τα κανονικά VAR μια χαρά λειτουργούν, στις κανονικές χώρες, όπου υπάρχει κανονικό ποδόσφαιρο…) δείχνει να έχει έναν μόνο στόχο: Το να πιστοποιεί ότι δεν θα παίρνει ο Ολυμπιακός αυτό που του αναλογεί…

Διαβάστε επίσης

Καρεμπέ: «VAR; Που είσαι;» (photo)

Καρεμπέ: «VAR; Που είσαι;» (photo)

Η απορία του Κριστιάν Καρεμπέ, μέσω των social media, για το ακυρωθέν γκολ του Σουντανί, στο ματς του Ολυμπιακού με τον Βόλο...