Ντουντούκα
Πλήγμα με Βατσλίκ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Γελάνε και στη Σερβία!

Γελάνε και στη Σερβία!
Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 - 11:57

Να μην ξεχνάμε ότι ζούμε στην εποχή της «εξυγίανσης» του ελληνικού ποδοσφαίρου και ότι μπορεί να ακούσουμε, να δούμε και να ζήσουμε τα… πάντα. Με αυτή τη σκέψη, θυμόμαστε την ΕΠΟ να… καμαρώνει, την περασμένη Παρασκευή, γιατί… δίδαξε χρήση VAR στη Σερβία!

«Αντιπροσωπεία της Π.Ο. της Σερβίας επισκέφθηκε το διήμερο 18-19 Δεκεμβρίου την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προκειμένου να ενημερωθεί για την εφαρμογή του συστήματος Video Assistant Referee στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενόψει της εισαγωγής του στις εθνικές διοργανώσεις της χώρας», γράφει η ΕΠΟ στο σχετικό δελτίο Τύπου και γελάνε μέχρι και στη Σερβία, με όσα ζήσαμε το βράδυ της Κυριακής, στον Βόλο!

«Πρόκειται για τη δεύτερη ενημερωτική επίσκεψη ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στην Ε.Π.Ο. με αντικείμενο τη μεταφορά τεχνογνωσίας για τη λειτουργία του V.A.R., μετά από εκείνη της Κυπριακής Π.Ο. πριν από μερικές εβδομάδες», συνεχίζει η… εξυγιαντική Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του «δικού μας ανθρώπου», Βαγγέλη Γραμμένου.

Έμεινε κανείς που να μην γελάει; Έμεινε κανείς που να μην… πείστηκε για την ικανότητα της ΕΠΟ και του Βίτορ Μέλο Περέιρα, να… διδάσκουν χρήση VAR...; «Δίδαξαν» και χθες, όπως πρέπει, τον Σουντανί και τον Ολυμπιακό…

Διαβάστε επίσης