Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αλλοίωση του πρωταθλήματος! (videos, photos)

Η αλλοίωση του πρωταθλήματος! (videos, photos)
Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 - 23:19

Πανηγυρίζουν στον ΠΑΟΚ για το γεγονός ότι βρίσκονται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά το πέρας της 16ης αγωνιστικής της Superleague 1.

Ωστόσο, εκεί βρίσκεται μόνο με τη βοήθεια της «εξυγίανσης», η οποία έχει αλλοιώσει πλήρως τον βαθμολογικό πίνακα.

Τη φετινή σεζόν έχουν γίνει διαιτητικά αίσχη υπέρ του ΠΑΟΚ και κατά του Ολυμπιακού με τους «εξυγιαντές» κάθε αγωνιστική να ξεπερνούν τους εαυτούς τους...

Ένα πρωτάθλημα το οποίο είναι πιο βρώμικο και από το περυσινό των Πρεσπών…

Αλλά, δείτε και μόνοι σας αναλυτικά όλα τα διαιτητικά «όργια» που έχουν γίνει μέχρι στιγμής στο ελληνικό πρωτάθλημα… Κάποια από αυτά ο Ολυμπιακός κατάφερε να υπερνικήσει, νικώντας και την «εξυγίανση», σε κάποια άλλα όμως έχασε βαθμούς, ελέω των διαιτητικών «οργίων».

Σε ένα πρωτάθλημα όπου ο Ολυμπιακός θα έπρεπε όχι μόνο να βρίσκεται στην κορυφή, αλλά να έχει και μεγάλη διαφορά από τον 2ο ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο θα διαπιστώσετε και με τα παρακάτω στοιχεία.

Αναλυτικά...

2η Αγωνιστική (Λάρισα – Ολυμπιακός 0-1): Δεν έπρεπε να ακυρωθούν από τον Ευαγγέλου (Αθηνών) γκολ των Ελ Αραμπί και Μεριά.

2η αγωνιστική (ΠΑΟΚ – Πανιώνιος 2-1): Πριν από το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ υπάρχει επιθετικό φάουλ σε επίδειξη πάλης του Ακπόμ στον Ευαγγέλου. Ο Παπαπέτρου (Αθηνών) ειδοποιήθηκε να πάει να δει το VAR, όμως μέτρησε το τέρμα, επειδή ο Φωτιάς (Πέλλας), ο οποίος ήταν διαιτητής VAR, είδε τη φάση.

Στο 01:15 το επιθετικό φάουλ του Άκπομ...

3η Αγωνιστική (Ολυμπιακός - Βόλος 5-0): Ο Φωτιάδης (Καστοριάς) έδωσε περισσότερα φάουλ στον Βόλο, παρά στον Ολυμπιακό!

3η Αγωνιστική (Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 2-3): Ο βοηθός Καλύβας (Φθιώτιδας) δεν έπιασε φάση, τα έδινε όλα υπέρ του ΠΑΟΚ, όμως τον διόρθωνε το VAR. Κακώς ο Τζοβάρας (Φθιώτιδας) δεν μέτρησε γκολ του Καχίλα, ενώ το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ δεν έπρεπε να μετρήσει, επειδή ο Πέλκας ήταν οφσάιντ.

4η Αγωνιστική (Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-1): Ανύπαρκτο το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟ από τον Γερμανό Στέγκεμαν στον Περέα.

4η Αγωνιστική (ΠΑΟΚ – Αρης 2-2): Κακώς ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) απέβαλε τον Σάσα του Αρη με δεύτερη κίτρινη.

5η Αγωνιστική (Ολυμπιακός – Λαμία 2-0): Έγιναν δυο πέναλτι υπέρ των Πειραιωτών, όμως ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) που σφύριξε και ο Κομίνης στο VAR δεν έδωσαν κανένα.

6η Αγωνιστική (Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 1-2): Οι Μανούχος (Αργολίδας), Ευαγγέλλου (Αθηνών) δεν καταλόγισαν πέναλτι μαρς που έκαναν οι Μάτος, Βαρέλα στους Σουάρεθ και Μπαράλες.

7η Αγωνιστική (Ολυμπιακός – ΟΦΗ 2-1): Ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) δεν έδωσε πέναλτι στον Σεμέδο και δεν απέβαλε τον Κοροβέση.

8η Αγωνιστική (Ολυμπιακός – ΑΕΚ 2-0): Ο Πορτογάλος Σόουζα, με τον Φωτιά (Πέλλας) στο VAR, έπρεπε να αποβάλουν Τσιγκρίνσκι, Τσιντώτα και να δώσουν πέναλτι του Βράνιες στον Ελ Αραμπί. Σε αυτό το ματς γύρισαν το VAR πέντε φάσεις πίσω και παρόλα αυτά χωρίς λόγο δεν μέτρησαν γκολ του Ελ Αραμπί!

Δείτε ΕΔΩ το γκολ του Ελ Αραμπί που ακύρωσαν μέσω VAR.

8η Αγωνιστική (Βόλος-ΠΑΟΚ 0-2): Από πέναλτι-φάντασμα το δεύτερο γκολ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

9η Αγωνιστική (Ξάνθη – Ολυμπιακός 0-0): Ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) δεν έδωσε πέναλτι του τερματοφύλακα της Ξάνθης στον Ελ Αραμπί.

9η Αγωνιστική (ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-2): Ο Σλοβένος Βίντσιτς αντί να λήξει το ματς το συνέχισε και όταν ο Τζήλος (Λάρισας) τον ειδοποίησε πήγε στο VAR για πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων.

10η Αγωνιστική (Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0): Ο Σκουλάς (Θεσσαλίας) δεν καταλόγισε πέναλτι του Γούτα στον Σεμέδο, δεν απέβαλε Κατράνη και Γούτα.

10η Αγωνιστική (ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 0-1): Στο 0-0 υπάρχει αποβολή του Μπίσεσβαρ, ενώ ο Τζήλος (Λάρισας) δεν έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Μάνου από τον Εσίτι.

Δείτε ΕΔΩ το πέναλτι στον Μάνο....

11η Αγωνιστική (ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 1-0): Δεν δόθηκε πέναλτι σε πεντακάθαρο χέρι του Ίνγκασον, όταν το ματς ήταν ακόμη στο 0-0, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της ΑΕΛ.

12η αγωνιστική: (Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1): «Χειρουργείο» από τον Μαρτίνεθ και τον Χιμένεθ στο VAR, μη δίνοντας πεντακάθαρο πέναλτι στον Ποντένσε έπειτα από ανατροπή του Ελ Καντουρί, ενώ ο Ισπανός άφησε ατιμώρητες τις διαμαρτυρίες των παικτών του ΠΑΟΚ, κάνοντας ό,τι μπορούσε για να κρατήσει τους Θεσσαλονικείς με 11 παίκτες…

15η αγωνιστική: (Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 0-2): Διαιτησία… εξυγίανσης από τον Κουμπαράκη, ο οποίος έπαιξε 100-0 υπέρ του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη. Δεν έδωσε ούτε φάουλ σε σκληρό μαρκάρισμα του Μάτος στον Παπανικολάου, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ, ενώ οι Νεοσμυρνιώτες είχαν βγει με πολύ καλές προϋποθέσεις στην αντεπίθεση. Μάλιστα, δεν έδωσε ούτε κάρτα σε σκληρό φάουλ του Μίσιτς στον Κόρμπο.

16η αγωνιστική: (Βόλος-Ολυμπιακός 0-0): Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος, καθώς έχουμε βάλει όλα τα διαιτητικά «όργια» με χρονολογική σειρά… Φωτιάς και Ευαγγέλου έκαναν δωρεάν μαθήματα «εξυγίανσης» εις βάρος φυσικά των Πειραιωτών. Ο Ευαγγέλου ακύρωσε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ γκολ του Σουντανί, ενώ και οι δυο τους δεν καταλόγισαν… διπλό πέναλτι σε μαρκαρίσματα πάνω στον Μπα και στον Ελ Αραμπί…

Δείτε ΕΔΩ το πέναλτι στους Μπα, Ελ Αραμπί...

Έτσι, έχει διαμορφωθεί ή μάλλον αλλοιωθεί ο βαθμολογικός πίνακας του πρωταθλήματος… Να χαίρεστε την «εξυγίανσή» σας… Όλος ο κόσμος σας έχει σιχαθεί...

Διαβάστε επίσης

Ψηφίστε την πιο... εξυγιαντική φάση! (poll)

Ψηφίστε την πιο... εξυγιαντική φάση! (poll)

Το gavros.gr σας βάζει... δύσκολα! Ποια είναι η πιο... εξυγιαντική φάση; Το... οφσάιντ του Σουντανί, στο ματς του Ολυμπιακού με τον Βόλο ή το χέρι του... βολεϊμπολίστα Βιεϊρίνια, στο περσινό ματς του ΠΑΟΚ με την Λαμία;

Νέα βόμβα στο ελληνικό πρωτάθλημα: Τι συμβαίνει και με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Βόλου;

Νέα βόμβα στο ελληνικό πρωτάθλημα: Τι συμβαίνει και με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Βόλου;

Βίντεο που ταράζει τα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου δημοσίευσε το One Channel σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Βόλου. Τι δήλωσε στο μεγάλο κανάλι ο Αλέξης Κούγιας και ο Χρήστος Δάρας.