Ντουντούκα
Το όνειρο δεν τελειώνει ποτέ... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το «μπαλάκι» στην πλευρά των ποδοσφαιρικών αρχών

Το «μπαλάκι» στην πλευρά των ποδοσφαιρικών αρχών
Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019 - 10:15

Η ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος, στον Βόλο, δεν θα περάσει έτσι. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλο μέγεθος, για να ανεχθεί οποιαδήποτε προσπάθεια των αντιπάλων του, να… παίξουν μαζί του. Ο Θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζει να δίνει τη «μάχη» του, στην Ευρώπη, για να παίρνει το… δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο βαθμούς, όμως κάθε φορά, κατά την οποία επιστρέφει στην… σκληρή πραγματικότητα, την εντός των συνόρων, δέχεται το ένα χτύπημα, πίσω από το άλλο. Και εκεί κάνουν λάθος, όλοι εκείνοι, οι οποίοι νομίζουν ότι ο Ολυμπιακός θα… λυγίσει… Ποτέ, ξανά, στη ζωή τους, δεν ήταν τόσο λάθος!

Ακόμη και τώρα, ο Ολυμπιακός «τείνει την χείραν». Δίνει τη δυνατότητα στην ΕΠΟ, στην ΚΕΔ, να κάνουν μία κίνηση προς την κατεύθυνση διόρθωσης, αυτής της κατάστασης! «Δώστε στη δημοσιότητα τις συνομιλίες διαιτητή-VAR», από το ματς στον Βόλο, λέει ο Ολυμπιακός. Καθαρά και ξάστερα. Χωρίς σκιές, χωρίς ανάγκη να κρυφτεί κανείς. Χωρίς φόβο. Η CONMEBOL το έκανε και το ποδόσφαιρο δεν ζημιώθηκε.

Ήδη το VAR λειτουργεί με τόσα σφάλματα. Και με τόσα προβλήματα. Με παθογένειες, τις οποίες ο Ολυμπιακός εδώ και πολύ καιρό, έχει αναδείξει. Εδώ και πολύ καιρό έχει… βγάλει στην επιφάνεια, όταν άλλοι επιχειρούσαν να τα «κουκουλώσουν» . και τώρα ο Ολυμπιακός δίνει τη δυνατότητα, στην ΕΠΟ, στην ΚΕΔ, να αποδείξουν ότι… δεν είναι «ελέφαντες». Να ακούσει όλη η Ελλάδα, πως είναι δυνατόν και με ποιο σκεπτικό να ακυρώθηκε το γκολ του Σουντανί, ως οφσάιντ. Να μην δόθηκαν τα καθαρά πέναλτι στον Ελ Αραμπί και τον Σουντανί…

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κάνει κινήσεις, για να… σωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και θα συνεχίσει. Ακόμη και τώρα, αναδεικνύοντας όλες τις παθογένειες του ποδοσφαίρου μας, «τείνει την χείραν» και περιμένει τις εξελίξεις. Το «μπαλάκι» είναι, πλέον, στην πλευρά των ποδοσφαιρικών αρχών. Είναι, πλέον, δικό τους θέμα, το να δείξουν εάν ενδιαφέρονται για το καλό του ποδοσφαίρου, ή εάν ενδιαφέρονται, μονάχα, να… κρυφτούν, πίσω από το δάχτυλό τους… Για ακόμη μία φορά…

Διαβάστε επίσης

Οι παίκτες τη δουλειά τους

Οι παίκτες τη δουλειά τους

Η Διοίκηση θα δίνει τη «μάχη» της στα… χαρακώματα, με την «εξυγίανση», όμως οι παίκτες οφείλουν, απερίσπαστοι, να… φορτώνουν όλους τους αντιπάλους, με 4 και 5 γκολ!