Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα χρόνια πολλά των Βετεράνων του Ολυμπιακού!

Τα χρόνια πολλά των Βετεράνων του Ολυμπιακού!
Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019 - 12:00

Η ζωντανή ιστορία του Ολυμπιακού, υποδέχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (23/12) στα γραφεία της λέσχης τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νίκο Γαβαλά, σε μια όμορφη, ζεστή και καθόλα χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Οι Βετεράνοι μας, έστειλαν μέσω του κ. Νίκου Γαβαλά τις ευχές τους στη Διοίκηση του Συλλόγου αλλά και προσωπικά στον ηγέτη του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, τονίζοντας πως βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό του, ενώ δεν παρέλειψαν το ποδοσφαιρικό τμήμα, παίκτες και προπονητές αλλά και τους εργαζόμενους της ΠΑΕ.

Στη φωτογραφία φαίνονται όρθιοι (από αριστερά προς τα δεξιά) οι Χρήστος Καλτσάς, Αλέκος Κτενάς, Γιώργος Κοτάκης, Θανάσης Αγγελής, Αντώνης Γλύκας, Γιώρογς Βαΐτσης και Παναγιώτης Κελεσίδης ενώ καθήμενοι είναι οι Γιάννης Γκαϊτατζής, Γιώργος Πολίτης, Πέτρος Καραβίτης, Νίκος Γαβαλάς και Γιώργος Δάριβας. Στη λέσχη βρίσκονταν και οι Ανδρέας Μπονόβας, Κώστας Σαραλιώτης.

Διαβάστε επίσης

Να σε κάψω Γιάννη, να σ’ αλείψω μέλι…

Να σε κάψω Γιάννη, να σ’ αλείψω μέλι…

Έπρεπε να φτάσει τα «16 στα 16» και να… κόψει τον δρόμο του Ολυμπιακού, για να μπει στο… ψυγείο. Η τιμωρία Φωτιά, Ευαγγέλου, από την ΚΕΔ, μοιάζει με… στάχτη στα μάτια.