Ντουντούκα
Δεν χάνεται το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Δεν φεύγω, Ολυμπιακός και Μαρτίνς με εμπιστεύονται»

«Δεν φεύγω, Ολυμπιακός και Μαρτίνς με εμπιστεύονται»
Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019 - 21:11

Δηλώσεις σε Μέσο της πατρίδας του παραχώρησε ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, με αφορμή δημοσιεύματα στη Σερβία, τα οποία αναφέρουν ότι δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς και ότι οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάζουν να τον αποδεσμεύσουν.

Ο Ραντζέλοβιτς, στις δηλώσεις του, ήταν κατηγορηματικός όσον αφορά πιθανή αποχώρησή του από το ρόστερ του Ολυμπιακού, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι έχει μιλήσει με τον Μαρτίνς και ότι οι Πειραιώτες του έχουν εκφράσει την απόλυτη στήριξή τους προς το πρόσωπό του.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Ο σύλλογος υπολογίζει σε μένα και δεν ξέρω από πού προέρχονται αυτές οι πληροφορίες! Έχω δεχτεί πάρα πολλές κλήσεις αυτές τις ημέρες... Όλοι με ρωτούν αν θα φύγω δανεικός... Η μόνη αλήθεια είναι πως ο σύλλογος είναι ευχαριστημένος μαζί μου και μένω στον Ολυμπιακό.

Μίλησα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και έχω την απόλυτη στήριξη τους! Ο Πέδρο Μαρτίνς μου είπε ότι μου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Ο σύλλογος με εμπιστεύεται κι εγώ αυτό που θέλω είναι να συνεχίσω να δουλεύω και να γίνομαι καλύτερος για να τους δικαιώσω που με εμπιστεύονται. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω και όλους τους συμπαίκτες μου για τη στήριξη τους στο πρόσωπο μου».

Διαβάστε επίσης

Πανθεσσαλικό «εξυγιαντικό» στάδιο!

Πανθεσσαλικό «εξυγιαντικό» στάδιο!

Την περασμένη Κυριακή (22/12), στο Βόλος-Ολυμπιακός, γράφτηκε ιστορία στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Μία ακόμη στα χρόνια της «εξυγίανσης» στο ελληνικό ποδόσφαιρο...