Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα εποχή, με τον Ολυμπιακό μπροστάρη

Νέα εποχή, με τον Ολυμπιακό μπροστάρη
Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2019 - 10:07

Όσο η αδικία συνεχίζει να υφίσταται, ο Ολυμπιακός θα συνεχίζει να πολεμά. Με δεδομένο ότι η ομάδα από τον Πειραιά δεν είναι η μόνη, η οποία «φωνάζει» για να αναδείξει, όσα τραγελαφικά βιώνουμε κάθε αγωνιστική, στη Super League, η… δήθεν εξυγίανση, η οποία έχει… γονατίσει το ποδόσφαιρό μας και το χτυπά, αλύπητα, θα χάσει.

Με μπροστάρη τον Ολυμπιακό, το… σύστημα, το οποίο προσπαθεί να κουμαντάρει τις καταστάσεις, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, για να προωθήσει τα συγκεκριμένα συμφέροντα, για τα οποία δουλεύει, θα νικηθεί και σιγά-σιγά θα… σβήσει και από τη μνήμη όλων των φιλάθλων. Μια για πάντα!

Η κόντρα με το «σύστημα» αυτό έχει αρχίσει εδώ και καιρό. Και θα κρατήσει ακόμη περισσότερο. Όσο χρειαστεί, για να νικήσει το ποδόσφαιρο. Και κάθε τι που προσπαθεί να το υποβαθμίσει, να το χαλάσει, να το βλάψει, να το… καταστρέψει, να νικηθεί. Οριστικά και αμετάκλητα.

Ο Ολυμπιακός, με τεράστιο κόστος, βγαίνει μπροστά, σε αυτή τη «μάχη» με την… δήθεν εξυγίανση, η οποία έχει διαλύσει τα πάντα. Δέχεται το ένα χτύπημα, πίσω από το άλλο. Μπαίνοντας στο 2020, οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν πίσω. Δεν πρόκειται να σταματήσουν. Ακόμη και αν συνεχίσουν να βιώνουν και άλλους… Βόλους. Πράγμα, τουλάχιστον, δεδομένο. Το «σύστημα» δεν πρόκειται να… παραδοθεί έτσι. Αλλά στο τέλος, θα νικηθεί.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα μπει στη νέα εποχή. Είτε το θέλει, η… δήθεν εξυγίανση, είτε όχι. Και με μπροστάρη τον Ολυμπιακό, το ποδόσφαιρό μας θα γίνει πραγματικά, όπως το θέλουμε. Δίκαιο και πιο ελκυστικό. Με γνώμονα την πρόοδο και την ανάδειξή του και στην Ευρώπη. Όχι με… αποκλεισμούς, κάθε χρόνο, από τα προκριματικά. Αλλά με διακρίσεις. Αρκεί να το θέλουν όλοι.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, δεν θα σταματήσει να πολεμά… Μέχρι το ποδόσφαιρο να νικήσει!

Διαβάστε επίσης

Πιο δυνατός μετά τις γιορτές!

Πιο δυνατός μετά τις γιορτές!

Ο Ολυμπιακός παίρνει ανάσες, για να επιστρέψει στο γήπεδο με μεγαλύτερη θέληση και να διακριθεί σε Ελλάδα και Ευρώπη!