Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πιο δυνατός μετά τις γιορτές!

Πιο δυνατός μετά τις γιορτές!
Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2019 - 10:47

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει στον δρόμο προς την επιτυχία και τη διάκριση. Ο Θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον οποίο η… δήθεν εξυγίανση προσπαθεί, με το «έτσι θέλω» να κρατήσει μακριά από την κορυφή, δεν το βάζει κάτω. Κόντρα στον πόλεμο που του γίνεται και με το μότο του να παραμένει σταθερό «μόνος μου και όλοι σας», ετοιμάζεται να επιστρέψει στο γήπεδο, μετά τη διακοπή των εορτών, πιο δυνατός από πριν!

Μετά τις απαραίτητες ανάσες, αυτών των ελαχίστων ημερών, ο Θρύλος θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις του, με μεγαλύτερη θέληση, με μεγαλύτερη διάθεση, με μεγαλύτερο πάθος και με στόχο μόνο την επιτυχία. Το 45ο πρωτάθλημα, στην ένδοξη ιστορία του Θρύλου, παραμένει, πάντοτε, ο Νο1 στόχος. Και με αυτό θα πορευτεί ο Θρύλος, κόντρα σε όσους επιθυμούν να τον… πλήξουν! Γιατί και εκείνοι, με τη σειρά τους, δεν θα σταματήσουν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, λοιπόν, αλλά και οι ποδοσφαιριστές του, επιστρέφουν, μετά τη διακοπή, για τις γιορτές, με διάθεση και όρεξη για ακόμη περισσότερη δουλειά. Η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης, παρά τη χαώδη διαφορά της, από τους αντιπάλους. Τα αγωνιστικά προβλήματα μπαίνουν εμπόδιο, αλλά δεν είναι ικανά να σταματήσουν τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει και καλό προπονητή και πλούσιο ρόστερ, αλλά και μία Διοίκηση, η οποία θα ενισχύσει, όπου χρειάζεται, την ομάδα, με τα «εφόδια» για να συνεχίσει εκείνη να «πολεμά» για τον τίτλο.

Παράλληλα, ο Θρύλος μπαίνει ξανά σε διαδικασία… αναγνώρισης αντιπάλου, για τη «μάχη» του στην Ευρώπη. Απέναντι στο μεγαθήριο της Premier League, την Άρσεναλ, ο Ολυμπιακός σχεδιάζει να γράψει, ξανά ιστορία και, σε αντίθεση με τους… άλλους, να συνεχίσει να εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο, το ελληνικό ποδόσφαιρο, στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

Υπάρχουν ακόμη πολλά που πρέπει να γίνουν, για να στεφθεί ο Ολυμπιακός και πάλι πρωταθλητής, αλλά και να συνεχίσει την εξαιρετική του παρουσία, στην Ευρώπη. Μετά τη διακοπή των εορτών, η ομάδα επανέρχεται στη δουλειά, για να αναζητήσει νέες, ακόμη περισσότερες κορυφές!

Διαβάστε επίσης