Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τουλάχιστον, να… ξυπνήσουν!

Τουλάχιστον, να… ξυπνήσουν!
Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2019 - 15:35

Όλη η Ελλάδα βίωσε την αδικία, την οποία υπέστη ο Ολυμπιακός, την περασμένη Κυριακή, στον Βόλο. Το… αίσχος, το οποίο ώθησε τον Θρύλο στην απώλεια δύο βαθμών, σε ένα ματς, το οποίο είχε… εύκολα, με βάση και την μπάλα που έπαιξε. Κανονικό ακυρωθέν γκολ, δύο πέναλτι… αβαβά και η ζωή συνεχίζεται. Μόνο που για την εξυγίανση, πλέον, δεν συνεχίζεται… ομαλά. Ο κόσμος ξύπνησε. Και οι τυφλοί είδαν. Ακόμη και εκείνοι, που δεν θέλουν να βλέπουν τον Ολυμπιακό να παίρνει, ακόμη και αυτά που… δικαιούται, παραδέχθηκαν ότι στον Βόλο, σφαγιάστηκε!

Και μέσα σε όλα αυτά, οι ποδοσφαιρικές αρχές, FIFA και UEFA, φαίνεται να… αφυπνίζονται. Δείχνουν να… σαλεύουν! Να κινούνται, να σπάνε, γύρω τους, τον πάγο της… εξυγίανσης. Η ανακοίνωση Χούμπελ μοιάζει να είναι μόνο η αρχή και ο πανικός των απέναντι, ο οποίος ήδη… διαφαίνεται, το προδίδει αυτό ακόμη περισσότερο.

Βέβαια, η δουλειά έγινε. Ο Ολυμπιακός υπέστη άλλο ένα χτύπημα, από τα τόσα και τόσα που έχει δεχθεί, από την… εξυγίανση. Τουλάχιστον, ας είναι αυτό το χτύπημα, η αφορμή για να… αλλάξουν επιτέλους τα πράγματα. Να… ξυπνήσουν για τα καλά, η FIFA και η UEFA και να δουν ξεκάθαρα, όλα όσα γίνονται εδώ, στην Ελλάδα…

Ας είναι το… αίσχος του Βόλου, η αφορμή, για να αλλάξει εικόνα το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο…

Διαβάστε επίσης

Ακόμη ένας στόχος

Ακόμη ένας στόχος

Ορίστηκε και του δεύτερο ματς του Ολυμπιακού, με την Καλαμάτα, για το Κύπελλο Ελλάδας.