Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το “Γ. Καραϊσκάκης” είναι ένα από τα πιο δυνατά και εκφοβιστικά γήπεδα σε όλη την Ευρώπη»

«Το “Γ. Καραϊσκάκης” είναι ένα από τα πιο δυνατά και εκφοβιστικά γήπεδα σε όλη την Ευρώπη»
Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2019 - 18:12

Ένα μεγάλο θέμα ετοίμασε αγγλική ιστοσελίδα για τον Ολυμπιακό με αφορμή τις αναμετρήσεις των Πειραιωτών με την Άρσεναλ τον Φεβρουάριο στο πλαίσιο των «32» του Europa League.

Πιο συγκεκριμένα, η express.co.uk, στάθηκε σε 5 σημεία των Πειραιωτών, τα οποία όπως χαρακτηριστικά αναφέρει θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι φίλαθλοι των Λονδρέζων.

Οι Βρετανοί στο συγκεκριμένο τους θέμα αποθεώνουν τον Θρύλο, στεκόμενοι αρχικά στο «καυτό» «Γ. Καραϊσκάκης», το οποίο χαρακτήρισαν ως ένα από τα πιο δυνατά και εκφοβιστικά γήπεδα στην Ευρώπη.

Επίσης, έκαναν ειδική μνεία στον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό τη νέα χρονιά, δυναμώνοντας την ομάδα του, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά στο εν λόγω δημοσίευμα.

Μαζί με τον Φορτούνη, οι Άγγλοι στάθηκαν και στις επιστροφές των Λάζαρου και Βαλμπουενά, οι οποίοι θα πλαισιώσουν τους Ελ Αραμπί, Ποντένσε, Σα, Σεμέδο, για τους οποίους έκαναν επίσης ειδική αναφορά.

Ως 3ο σημείο οι Άγγλοι ανέφεραν το ρεκόρ των δύο ομάδων, οι οποίες μετρούν από 4 νίκες στις 8 μεταξύ τους αναμετρήσεις, ενώ τονίζεται ότι ο Ολυμπιακός έχει βελτιωθεί σημαντικά στην Ευρώπη, έχοντας νικήσει τα τελευταία χρόνια και άλλες αγγλικές ομάδες, όπως η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπέρνλι.

Στη συνέχεια, αναφέρεται το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει ως προτεραιότητά του την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι το οποίο επισημαίνουν ότι θα πρέπει να εκμεταλλευτεί η Άρσεναλ.

Τέλος, τονίζεται στο εν λόγω άρθρο ότι η Άρσεναλ είναι το φαβορί του συγκεκριμένου ζευγαριού, ωστόσο, οφείλει να προσέξει πάρα πολύ αν δεν θέλει να αποκλειστεί από τον δυνατό Ολυμπιακό...

Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, από το εν λόγω δημοσίευμα το πόσο πολύ υπολογίζουν οι Άγγλοι τον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο είχε φανεί και από τις αντιδράσεις των οπαδών της Άρσεναλ μετά την κλήρωση στην Νιόν.

Διαβάστε επίσης

Θα δώσει πολύτιμες λύσεις ο Λάζαρος!

Θα δώσει πολύτιμες λύσεις ο Λάζαρος!

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έδειξε στον Βόλο ότι είναι απόλυτα έτοιμος, με τον Πέδρο Μαρτίνς να αναμένεται να του δώσει πιο ενεργό ρόλο στο ροτέισον της ομάδας το επόμενο διάστημα.