Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βρέθηκε το νέο «φυντάνι» της… εξυγίανσης! (video)

Βρέθηκε το νέο «φυντάνι» της… εξυγίανσης! (video)
Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2019 - 10:07

Μοιάζει… ιδανικός, για το ποδόσφαιρό μας. Μοιάζει έτοιμος, να ηγηθεί όλου του διαιτητικού συστήματος στην Ελλάδα, όπως αυτό διαμορφώνεται στον… καιρό της «εξυγίανσης»! Εδώ, όπου κάθε αγωνιστική πραγματοποιείται… τουλάχιστον, από μία «σφαγή» και μάλιστα… στο γόνατο! Εδώ όπου οι διαιτητές έχουν το δικαίωμα να τα κάνουν… μαντάρα και να ζητούν να μην τους κρίνει και κανείς! Ο Χισάμ Τιαζί είναι ο άνθρωπος που λείπει από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο άνθρωπος που λείπει, από το δυναμικό της… εξυγίανσης!

Ο ρέφερι από το Μαρόκο έδωσε τέσσερα (!), 4 (!), IV (4), four (!) λάθος πέναλτι σε έναν αγώνα! Όπως φάνηκε από τα ριπλέι, δεν… πέτυχε… ούτε κανένα! Ούτε ΜΙΑ φορά! Και τι έγινε, βέβαια; Αυτό ήταν το τελευταίο του ματς, αφού τιμωρήθηκε με δια βίου αποκλεισμό, από τα γήπεδα και δεν θα ξανασφυρίξει ποτέ, στο Μαρόκο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι ΕΠΟ και ΚΕΔ μοιάζουν έτοιμες να τον… ντύσουν με τον μανδύα της… εξυγίανσης και να τον… στρατολογήσουν! Ένας ρεφ τέτοιου επιπέδου θα ταίριαζε γάντι, στο ποδόσφαιρό μας, όπως αυτό διαμορφώνεται… εν καιρώ… Γραμμένου-Περέιρα...

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Το 2020 φέρνει…

Το 2020 φέρνει…

«Μάχες» σε όλα τα μέτωπα και αρκετά θέματα που πρέπει να λυθούν. Στον Ολυμπιακό θα έχουν πολλή δουλειά…

Πλησιάζει η ώρα του Αλέν…

Πλησιάζει η ώρα του Αλέν…

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Γάλλο πορτιέρο στη συνέχεια της σεζόν, ιδίως στα ματς του Κυπέλλου Ελλάδος.