Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η χρονιά του Αβραάμ...

Η χρονιά του Αβραάμ...
Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2019 - 18:23

Είναι ένας από τους πιο πιστούς «στρατιώτες» του Ολυμπιακού. Το αποδεικνύει κάθε φορά που αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα, αλλά και γενικώς με τη στάση του και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Φυσικά, αναφερόμαστε στον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος περνάει μία δεύτερη νιότη στον Θρύλο τη φετινή σεζόν.

Ο έμπειρος αμυντικός του Θρύλου έχει αρπάξει από τα μαλλιά κάθε ευκαιρία που του έχει δοθεί, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στην άμυνα των Πειραιωτών.

Με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον υπολογίζει πλέον πάρα πολύ, κάτι το οποίο φαίνεται και από τον αυξημένο χρόνο συμμετοχής που του δίνει.

Ο Αβραάμ παίζει με ψυχή και πάθος σε κάθε παιχνίδι για τον Ολυμπιακό και αυτό είναι κάτι το οποίο έχει αναγνωρίσει και ο κόσμος της ομάδας, ο οποίος τον έχει καταχειροκροτήσει πάρα πολλές φορές μέσα στη σεζόν.

Ο έμπειρος αμυντικός των «ερυθρόλευκων» είναι αποφασισμένος να συνεχίσει έτσι και ακόμη καλύτερα και στη συνέχεια της σεζόν, ώστε να βοηθήσει και εκείνος τον Ολυμπιακό να πετύχει όλους τους στόχους του.

Σε κάθε περίπτωση είναι η χρονιά του Αβραάμ, καθώς μπορεί να είναι και η τελευταία του στην ενεργό δράση, και κάνει κάθε αγωνιστική τα πάντα, ώστε να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα.

Διαβάστε επίσης