Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το κάστρο του και τη φετινή σεζόν η μεγάλη δύναμή του!

Το κάστρο του και τη φετινή σεζόν η μεγάλη δύναμή του!
Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2019 - 19:23

Το μεγάλο «όπλο» του Ολυμπιακού, η δύναμή του, βρίσκεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τη φετινή σεζόν, κάτι το οποίο αποδεικνύεται και από τα αποτελέσματα των «ερυθρόλευκων».

Ο Θρύλος πετάει… φωτιές από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου στο Φαληρικό γήπεδο, μετρώντας 11 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα από την Μπάγερν Μονάχου, με συντελεστή τερμάτων το εντυπωσιακό 34-8.

Στο Κάστρο του ο Ολυμπιακός είναι ικανός να «λυγίσει» τον οποιονδήποτε αντίπαλο, κάτι το οποίο έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια, όπως και φέτος, επιστρέφοντας από το εις βάρος του 2-0 κόντρα στην Τότεναμ για το τελικό 2-2, ενώ πάλεψε μέχρι το τέλος κόντρα στην πανίσχυρη Μπάγερν.

Μόνο τυχαία δεν είναι η αποθέωση των Άγγλων για τον κόσμο του Ολυμπιακού στο πλαίσιο των αναμετρήσεων με την Άρσεναλ για τους «32» του Europa League. Οι Άγγλοι γνωρίζουν ότι ο Θρύλος στον Πειραιά θα αγωνιστεί με τον 12ο παίκτη στο πλευρό του, αποκτώντας τεράστια δύναμη, κάτι το οποίο γνωρίζουν και προειδοποιούν τους «κανονιέρηδες».

Βέβαια, ο Ολυμπιακός οφείλει στην επανέναρξη της σεζόν να γίνει πιο αποτελεσματικός και αποδοτικός και μακριά από το γήπεδό του… Καθώς τα αποτελέσματα μακριά από το «Γ. Καραϊσκάκης» δεν είναι αυτά που θα ήθελε… Μέχρι στιγμής μετράει 6 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες με συντελεστή τερμάτων 18-13.

Φυσικά, σε αυτό το όχι τόσο καλό για τον Ολυμπιακό ρεκόρ μακριά από το «σπίτι» του έχει παίξει ρόλο και η «εξυγίανση», με τελευταίο και πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το ματς στον Βόλο, όπου του στέρησαν μία νίκη που άξιζε και με το παραπάνω.

Σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τη δύναμή που έχει στο γήπεδό του και στη συνέχεια της σεζόν, ανεβάζοντας την απόδοσή του και μακριά από αυτό, ώστε να μπορέσει να νικήσει τους πάντες και τα πάντα, πετυχαίνοντας όλους τους στόχους του.

Διαβάστε επίσης

Η χρονιά του Αβραάμ...

Η χρονιά του Αβραάμ...

O έμπειρος αμυντικός του Ολυμπιακού έχει αρπάξει από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που του έχει δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς, προσφέροντας πάρα πολλές βοήθειες στους «ερυθρόλευκους» τη φετινή σεζόν.