Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι λύσεις από τις πτέρυγες...

Οι λύσεις από τις πτέρυγες...
Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2019 - 23:14

Ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν βρίσκει λύσεις στο σκοράρισμα από τους φορ του, με τους Ελ Αραμπί, Σουντανί και λιγότερο Γκερέρο να τα έχουν πάει εξαιρετικά σε αυτό το κομμάτι.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες έχουν σημαντικές βοήθειες και από τους εξτρέμ της ομάδας, με τους Ποντένσε και Μασούρα να έχουν συμμετοχή σε 20 «ερυθρόλευκα» γκολ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος εξτρέμ του Θρύλου μετράει 5 γκολ και 5 ασίστ, την ώρα που ο Μασούρας έχει σκοράρει 6 γκολ, ενώ έχει δώσει 4 τελικές πάσες προς τους συμπαίκτες του.

Ο Ποντένσε μπορεί να μην ξεκίνησε όπως θα ήθελε τη χρονιά, ωστόσο, σταδιακά ανέβασε την απόδοσή του, έχοντας πλησιάζει πλέον τους αριθμούς του την περυσινή σεζόν. Ο Πορτογάλος άσος τελείωσε πέρυσι με 8 γκολ και 9 ασίστ, αριθμούς τους οποίους αν συνεχίσει τη φετινή σεζόν με τους ίδιους ρυθμούς θα ξεπεράσει.

Την ίδια ώρα ο Μασούρας έχει ξεπεράσει ήδη κατά πολύ τους περυσινούς του αριθμούς, όπου μέτρησε 4 γκολ και είχε 1 ασίστ.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, βρίσκει λύσεις από τους εξτρέμ του, ωστόσο, θα χρειαστεί στη συνέχεια ακόμη περισσότερα και από άλλους παίκτες, προκειμένου να πετύχει τους στόχους του.

Διαβάστε επίσης