Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο πολύτιμος ρόλος του Σουντανί!

Ο πολύτιμος ρόλος του Σουντανί!
Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019 - 20:05

Ο Ολυμπιακός το προηγούμενο καλοκαίρι έφερε στο Λιμάνι τον Χιλάλ Σουντανί… Έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε δείξει στην πλούσια καριέρα του την τεράστια αξία του, ωστόσο δεν ήταν ακόμη στο 100% από έναν σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί.

Ο Αλγερινός άσος έχασε έτσι τη θέση του στην ευρωπαϊκή λίστα του Πέδρο Μαρτίνς… Όμως πολύ γρήγορα έπεισε τον προπονητή του ότι έκανε λάθος, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα… Εκεί όπου μετράει μέχρι στιγμής 6 γκολ και 5 ασίστ, ενώ του ακυρώθηκε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ γκολ στο ματς στον Βόλο.

Ο Σουντανί αποτελεί παίκτη «κλειδί» για το παιχνίδι του Ολυμπιακού, με την δική του απόδοση να επηρεάζει την ομάδα… Ο Αλγερινός άσος τα έχει πάει περίφημα στον ρόλο που του έχει ανατεθεί ως κρυφό φορ, δίπλα από τον κεντρικό επιθετικό, όντας πολλές φορές ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στους χαφ της ομάδας και τον Ελ Αραμπί.

Ο Μαρτίνς, λοιπόν, τον χρειάζεται υγιή και στη συνέχεια και σίγουρα αγωνιά για την κατάσταση του τραυματισμού που υπέστη στο ματς με τον Βόλο. Με τον Αλγερινό να «τρέχει» για να είναι έτοιμος για το ματς με τον ΠΑΟ…

Σε ένα ματς όπου ο Πορτογάλος τεχνικός θα τον χρειαστεί, προκειμένου να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στο πολυπόθητο τρίποντο.

Διαβάστε επίσης

Ηλίας Ρωσίδης: Ο «φτερωτός» αρχηγός! Ο Θρύλος του Θρύλου! (videos, photos)

Ηλίας Ρωσίδης: Ο «φτερωτός» αρχηγός! Ο Θρύλος του Θρύλου! (videos, photos)

Ένας από τους μεγαλύτερους Ολυμπιακούς, ο Θρυλικός Ηλίας Ρωσσίδης, «έφυγε» από τη ζωή και το gavros.gr δεν μπορεί παρά να αποτίσει φόρο τιμής σε μία από τις μεγαλύτερες μορφές των Πειραιωτών και του ελληνικού ποδοσφαίρου.