Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«O αρχηγός μας θα βλέπει τον Ολυμπιακό που λάτρεψε από τον ουρανό»

«O αρχηγός μας θα βλέπει τον Ολυμπιακό που λάτρεψε από τον ουρανό»
Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019 - 22:24

Ο «φτερωτός» αρχηγός «πέταξε» για τη γειτονιά των αγγέλων. Εκεί, από όπου θα... παρακολουθεί, πλέον, τον Ολυμπιακό. Τη μεγάλη του αγάπη. Ο θρύλος του Θρύλου, Ηλίας Ρωσίδης, δεν βρίσκεται πια στην ζωή. Σε ηλικία 92 ετών άφησε την τελευταία του πνοή, γεμίζοντας με θλίψη το ελληνικό ποδόσφαιρο και, φυσικά, την «ερυθρόλευκη» οικογένεια...

Ο σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς αποτίει φόρο τιμής στη θρυλική μορφή του μεγάλου αρχηγού του Ολυμπιακού και της εθνικής ομάδας Ηλία Ρωσίδη.

Ο θρυλικός αρχηγός της υπερομάδας της δεκαετίας του 50 κατέκτησε 9 πρωταθλήματα, 10 κύπελλα, πολλά νταμπλ και αγωνίστηκε στο Θρύλο 13 χρόνια ενώ ήταν αρχηγός στην Εθνική ομάδα στην οποία αγωνίστηκε 11 συνεχή χρόνια και ήταν ο πρώτος επιθετικός αμυντικός στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ιδιαίτερα λόγω της μεγάλης ταχύτητας που είχε.

Ο Ηλίας Ρωσίδης ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του συνδέσμου βετεράνων του Ολυμπιακού συμμετέχοντας σε πάνω από 500 αγώνες για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Άριστος οικογενειάρχης και άνθρωπος δημιούργησε με τη σύζυγο του Αντωνία σπουδαία οικογένεια και απέκτησαν δύο παιδιά και εγγόνια ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους όλων των ομάδων.

Ο Αρχηγός μας πλέον θα βλέπει τους αγώνες του Ολυμπιακού που λάτρεψε από τον ουρανό του γηπέδου Καραΐσκάκη εκεί που έγραψε χρυσές σελίδες δόξας. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΙΚΟ ΗΛΙΑ ΡΩΣΙΔΗ».

Διαβάστε επίσης