Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τρέλα» από τους ΓΑΥΡΟΥΣ για επιστροφή στους τίτλους! (photo)

«Τρέλα» από τους ΓΑΥΡΟΥΣ για επιστροφή στους τίτλους! (photo)
Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2019 - 19:12

Δύο χρόνια μακριά από τους τίτλους είναι πολλά αν είσαι Ολυμπιακός… Ο κόσμος του Θρύλου, λοιπόν, «διψά» για νέα τρόπαια τη νέα χρονιά, κάτι το οποίο έδειξε και μέσω των social media.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανάρτησε μία φωτογραφία στα social media της ομάδας ζητώντας από τους φίλους των Πειραιωτών να στείλουν τις ευχές τους για το 2020.

Με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να δείχνουν την τεράστια «τρέλα» τους για επιστροφή στην κορυφή και στους τίτλους, όπως αξίζει στον Ολυμπιακό στα σχόλιά τους κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Μάλιστα, πολλοί φίλοι του Θρύλου εκτός από το νταμπλ στην Ελλάδα ευχήθηκαν η ομάδα να κατακτήσει και το Europa League… Με τον Ολυμπιακό να είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που μπορεί να ονειρεύεται και στην Ευρώπη!

Δείτε την ανάρτηση των Πειραιωτών και τις εκατοντάδες ευχές των ΓΑΥΡΩΝ για όλους τους τίτλους τη νέα χρονιά:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τέσσερις μέρες έμειναν για το 2020! Γράψτε μας τις ευχές σας για το νέο έτος! / Four days left for 2020! Comment below, your wishes for the new year! ????⚪ #Olympiacos #NewYear #2020 #Wishes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης

«Στα… ραντάρ της Νάπολι ο Κούτρης»

«Στα… ραντάρ της Νάπολι ο Κούτρης»

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού βρίσκεται στις σκέψεις των «παρτενοπέι» για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.