Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επικεντρωμένοι στη δουλειά τους...

Επικεντρωμένοι στη δουλειά τους...
Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2019 - 19:27

Από το Σάββατο (28/12) οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς επέστρεψαν στο Ρέντη και έπιασαν και πάλι δουλειά ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει και τη φετινή χρονιά από την «εξυγίανση», το έζησαν άλλωστε στον Βόλο, ωστόσο, γνωρίζουν ότι θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη τα εξωαγωνιστικά θέματα και να επικεντρωθούν στη δική τους δουλειά… Που δεν είναι άλλη από το να προετοιμαστούν κατάλληλα, παίρνοντας τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟ στο 1ο ματς για τη νέα χρονιά.

Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 5 Ιανουαρίου, ωστόσο, με την αποχή των διαιτητών τα πάντα είναι ανοικτά για το πότε θα διεξαχθεί η 17η αγωνιστική.

Σε κάθε περίπτωση οι Πειραιώτες συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά, προκειμένου να παρουσιαστούν ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια της σεζόν, πετυχαίνοντας όλους τους στόχους τους, ακόμη και κόντρα σε όλους και σε όλα…

Διαβάστε επίσης

Οι μεγάλες βραδιές της δεκαετίας για τον Θρύλο στην Ευρώπη! (videos)

Οι μεγάλες βραδιές της δεκαετίας για τον Θρύλο στην Ευρώπη! (videos)

Ο Ολυμπιακός στην δεκαετία που… φεύγει πέτυχε μερικές από τις σπουδαιότερες νίκες του στην Ευρώπη, την ώρα που ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ απολάμβαναν τον Θρύλο από τον καναπέ, έχοντας να επιδείξουν μόνο ταπεινωτικούς αποκλεισμούς...